Margele semipretioase pentru toate buzunarele (handmade) gasesti pe bijuteriidinmargele.eu!

Dupa cum v-am povestit in articolul de saptamana trecuta, in ultima perioada am tot insirat la margele semipretioase, confectionand siraguri handmade mestesugite, dar si cateva mandale-tablou pentru usile din casa. (Mandala tibetana a Curajului, mai ales, imi place enorm!)

Pasiunea asta pentru margelit a inceput in urma cu vreo cativa ani, cand am participat la un atelier de realizat tablouri vindecatoare din margele semipretioase...




Oricum, toti acei care ma cunosc stiu ca am o colectie impresionanta de pietre "de leac", stranse dupa ce am absolvit mai multe cursuri de cristaloterapie si reiki.

Asa se face ca o sa gasiti la mine acasa, alese bucata cu bucata, dupa cum am rezonat cu ele, cuart fumuriu, ametist, carneol, agat, hematit, jad, chihlimbar, perle de cultura, jad, opal, onix, malachit, coral si multe, multe altele.

Dar acestea sunt speciale, strict pentru tratamente, pentru margelit prefer sa fac achizitii online, pentru ca margelele semipretioase naturale sunt mult mai ieftine si, avand o cantitate mai mare la dispozitie, pot sa imi pun in practica cele mai traznite idei de bratari, coliere, pandantive, inele.

Initial lucram doar pentru mine, de placere, dar de cand a purta bijuterii handmade a devenit o moda ce a prins extrem de mult si pe plaiurile noastre, am inceput sa daruiesc si altora din ceea ce confectionez.

In peregrinarile mele virtuale am ajuns pe un site foarte bine aprovizionat, de unde in mod sigur o sa imi pot completa stocul de pietre pretioase. 




Exista acolo un adevarat catalog online de asemenea margele naturale, deci o sa imi fie extrem de simplu sa aleg ceea ce imi lipseste.

Functie de cat de rare sunt, dar si de cati bani are viitorul cumparator/cumparatoare, se pot cumparea de pe bijuteriidinmargele.eu fie siraguri cu zeci de pietricele, fie pietre semipretioase la bucata.

Preturile sunt extrem de bune, cu mult mai mici decat daca v-ati duce sa le cumparati din targurile specializate, deschise in aceasta perioada in oras.

Functie de cati banuti aveti alocati pentru pasiunea de a margeli, sigur o sa gasiti ceva pe gustul dvs.

Aveti si un filtru de preturi in stanga paginii de pe site, asa incat o sa va fie extrem de simplu sa va orientati.

In plus, va recomand cu caldura sa dati click pe butonul "Promotii", pentru ca la sectiunea pandantive indiene o sa gasiti unele extraordinar de interesante si la niste preturi si de trei ori mai mici ca in magazinele offline!




O mentiune speciala vreau sa va fac in legatura cu transportul produselor comandate... 

Daca sunteti din Bucuresti, ca mine, livrarea se va face personal, in 1-2 zile, total gratuit.

Pentru cei din provincie sau care, desi sunt bucuresteni sunt foarte ocupati, coletul va fi expediat prin Posta Romana in 3-5 zile, pentru o taxa de doar 8 lei, iar daca valoarea comenzii depaseste 80 de lei, transportul este gratuit.

Asadar, pentru ca tot e iarna si tocmai ce vom intra in perioada Sarbatorilor, faceti-va un cadou frumos si achizitionati-va  de pe site-ul  bijuteriidinmargele.eu o micuta comoara, compusa din multe margele semipretioase, cu ajutorul carora sa confectionati bijuterii handmade cat mai inspirate, cateva luni de acum incolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!