Testeaza caruciorul pentru copii dorit in showroom-urile ERFI din strada Veseliei sau din Mall Sun Plaza!

Vecina mea, Izabela, m-a oprit incantata astazi si mi-a povestit ca, in fine, s-a deschis si la noi in cartier un showroom ERFI, cu produse de calitate pentru cei mici!

"Nu trebuie sa mai merg pana in Calea Vacaresti la Mall SUn Plaza pentru a cumpara produsele comercializate de ei!'',mi-a spus.  

Si unde putea sa fie amplasat mai bine decat pe strada Veseliei nr.39-41, la cateva minute de Piata Unirii?

Cum are un copilas de doar cateva luni, Izabela m-a convins sa o insotesc la magazinul cel nou pentru un test-drive gratuit cu vreo cateva modele de carucioare Maclaren, marca britanica renumita in intreaga lume prin produsele pe care le ofera.  De mult eori imi spunea ca tare si-ar mai dori unul pentru Bogdanel al ei!

Este o mamica tanara, energica, in continua miscare, asa incat un asemenea carucior Maclaren, indiferent ca este unul din gama Volo, Triumph, Quest sau Techno XLR, este ideal pentru ceea ce isi doreste: sa fie la moda, atat ea, cat si cel mic!

Tocmai din acest motiv, vrea ca sa alegem impreuna, ajutate desigur si de catre consultantii din showroom-ul de pe strada Veseliei, din dragul nostru sector 5, atat caruciorul, cat si cele mai potrivite huse de ploaie, huse de tantari, umbrele de soare, huse reversibile si mult alte accesorii, potrivite pentru un sugar al anului 2014 cum este Bogdanel.

Am intrat iute pe internet ca sa vedem programul magazinului de prezentare ERFI si am aflat de pe site-ul lor ca este deschis zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9 si 18.

Am decis sa mergem maine dimineata (pentru ca vorba aceea, cu tramvaiul 32, a carui statie e chiar langa blocul nostru, ajungem in maxim zece minute!), dar sa ne uitam mai intai in magazinul online ERFI, pentru a ne face o idee despre modelele de carucioare si, de ce sa nu recunoastem cinstit, despre preturile acestor produse, ca sa stim si noi din vreme cam ce buget sa aloce Izabela acestor cumparaturi speciale de Mos Craciun,destinate lui Bogdanel.

In final, dupa multe discutii, ne-am oprit la trei modele de carucioare Maclaren, pe care, dupa cum am citit pe site, le putem testa si in showroom:


Optiunea nr.1:  Carucior Volo Silver - Rotary Print 




Destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 3 ani, acest carucior nu cantareste decat 4 kg. Usor ca un fulg in lumea caruciorelor pentru copii, putem spune!

In ciuda greutatii sale reduse, este extrem de sigur, fiind dotat cu centuri de siguranta ajustabile, cu prindere in cinci puncte, iar rotile din fata sunt pivotante la 360 de grade, cu posibilitatea de blocare a directiei de mers. Frana caruciorului poate sa fie actionata si cu piciorul.

Ne-a placut la el ca poate sa fie strans precum o umbrela si transportat, la cele doar 4 kg ale sale, pe umar, dispunand de o curea si de un maner special.



Optiunea nr.2: Carucior Techno XT - Champagne


Arata intr-un mare fel: in afara de culoarea  foarte moderna, ne-a placut la el si faptul ca este un carucior usor manevrabil, realizat din materiale de calitate superioara si, in plus, dispune de un parasolar cu filtru UV reglabil. 

Optiunea nr.3: Carucior Volo - White Nautical Stripe




Acest carucior ni se pare ideal pentru plimbarile din primavara si vara urmatoare, mai ales daca Bogdanel va purta si un costumas haios de capitan de vapor!


Abia asteptam sa ajungem maine la showroom ca sa le testam la fata locului!


Aceia dintre voi care nu sunteti din Bucuresti, in strada veseliei sau in Valea Vacaresti nr.391, la Mall Sun Plaza, puteti sa comandati caruciorul dorit din magazinul online ERFI, pentru ca transportul va fi gratuit (comanda dvs. valorand mai mult de 150 lei pentru bucuresteni sau 200 de lei pentru clientii din tara).

Asadar, iata un dar frumos si util pe care il puteti face copilului dvs. de niciun anisor: un carucior foarte modern pentru plimbarile in parc din 2015!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!