Cumpara azi cosmetice online ieftine de la e.l.f. Beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 52 de lei!

transport rapid

Ce-ai zice de niste cosmetice online ieftine marca e.l.f., pe care, daca le comanzi astazi, beneficiezi si de transport gratuit?

Produsele de beauty e.l.f., pe care le-am descoperit pe site-ul eyeslipsface.com.ro, au proprietatea nu doar ca sunt accesibile si acelora dintre noi care nu au un buget extrem de mare pentru asemenea cumparaturi, dar sunt si de o calitate foarte buna.

Poti face shopping smart, aratand senzational, comandand online produsele cosmetice care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de machiaj 2015.

Printre recomandarile pe care as vrea sa ti le fac se numara:


- Paleta farduri geo 150 nuante e.l.f. Studio:




Fardurile (mate sau sidefate) din acest set deosebit sunt intr-o varietate extinsa de culori si au fost obtinute din pigmenti de buna calitate.

O asemenea paleta ne invita la joc: ne putem inventa machiaje senzationale, cu ajutorul multitudinii de nuante, fiind mereu altfel, functie de vestimentatie, ocazie si moment al zilei.

In plus, pentru ca acest set cosmetic, are o dimensiune generoasa (cam cat coperta unui caiet studentesc), putem fi sigure ca o sa ne tina o perioada lunga de timp, deci nu trebuie sa ratam oportunitatea de a o cumpara acum, chiar la inceput de an.


- Oja e.l.f.:





Lacurile de unghii e.l.f. sunt si ele deosebit de bune, fiind suficient un singur strat in nuanta dorita, pentru o buna acoperire.

Varietatea mare de culori ne permite sa ne refacem stocul de sticlute cu oja, iar raportul calitate/pret este extrem de bun.

- Pensule pentru machiaj:




Dupa cum stim, ca sa realizam un machiaj asa cum scrie la carte, avem nevoie de pensule profesionale, special create de catre specialisti pentru a fi utilizate la aplicarea unui produs cosmetic sau a altuia.

Niciodata o femeie nu are prea multe pensule in trusa personala de machiaj, asa incat va propun sa comandati online de pe e.l.f. un set nou de asemenea ustensile cosmetice sau doar pensule individuale, ce va lipsesc in acest moment.

In sectiunea speciala de pe site gasiti si tot soiul de accesorii pensule cosmetice de o calitate superioara, precum: sampon pentru pensule, lotiune pentru curatat pensulele de machiaj zilnic, suporturi pentru pensule, toate marca e.l.f. Studio.


Mai aveti cateva ore in care va puteti bucura de transport gratuit la comenzile facute pe site-ul eyeslipsface.com.ro, asa incat eu va invit sa profitati de aceasta oportunitate, intr-o zi in care am putut afla cu ingrijorare din buletinele de stiri ca nu doar euro este la cote foarte inalte, dar si dolarul se intareste accelerat in raport cu moneda noastra nationala.

Spor si inspiratie la sesiunea de shopping online!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!