FIAT LUX: Becurile cu led de la Magicled sunt cu adevarat magice!

Magicled este magazinul de unde puteti cumpara corpuri de iluminat, becuri cu led si benzi led de calitate, la preturi accesibile.

Probabil unii dintre voi o sa imi spuneti ca nu va inspira incredere becurile cu led, cu toate ca in ultima vreme se face o mare publicitate in favoarea folosirii acestora.

Asa eram si eu pana anul trecut, prin vara, cand in urma unei campanii online am castigat un voucher de 300 de lei, cu ajutorul caruia puteam sa imi achizitionez becuri cu led din  Magicled, magazinul online cu o ascensiune vertiginoasa in scurta perioada trecuta de la infiintare si pana in prezent.



Mai mult, probabil ca Doamne-Doamne, observand ca sunt reticenta la schimbarea becurilor incandescente din casa, s-a gandit sa dubleze cadoul, asa ca am putut beneficia si de o promotie, ce a durat o singura zi (!!!), ceea ce a facut sa imi pot comanda becuri nu de 300, ci de 600 de lei!

In sinea mea, ma gandeam ca este bine ca sunt mai multe, pentru ca le voi putea schimba rapid cand se vor arde (avusesem in trecut o experienta neplacuta cu vreo doua becuri, cumparate "de proba" din mall si care nu au rezistat mai mult de o luna...).

Uite asa se face ca la doar o zi de la momentul in care am dat comanda, m-am pomenit acasa cu un curier rapid, care imi aducea ditamai cutia, plina cu nu mai putin decat 21 de becuri cu led!!!

Frumos ambalate, au sosit insotite inclusiv de factura si... de certificatele de garantie, in care scria negru pe alb ca pot sta linistita in privinta lor vreme de... 3 ani!

In acel moment am inceput sa nu ma mai uit la ele nu ca la niste simple becuri, ci sa le privesc ca pe niste gadget-uri de ultima generatie, extrem de performante. (Desi, nu prea stiu multe produse, fie ele si IT, care sa aiba din start o garantie de 3 ani, la cumparare, fara o plata suplimentara!)



Era pentru prima data cand am primit un certificat de garantie la cumpararea unor becuri, ceea ce m-a facut sa le privesc pentru prima oara cu interes.

Am inlocuit in toata casa becurile clasice, indiferent ca erau montate la veioze, lustre, aplice sau lampadare.

Cu toate acestea, mi-au mai ramas cateva, pe care le-am pus in cutie, cu gandul ca le voi inlocui pe masura ce se vor arde...

Stupefactie totala! Din august pana in prezent, becurile cu led de la Magicled si-au facut pe deplin datoria: nu doar ca nu s-au ars, ca lumineaza mult mai puternic si dau o lumina mai apropiata de aceea naturala, dar am redus si facturile la Enel, asa incat in prezent nu as mai renunta la ele sub niciun motiv.

Am daruit cateva si unor vecini, care se vaitau de cat platesc "la lumina", iar acum sunt si ei multumiti.

Daca sunteti din Bucuresti, ca sa va convingeti voi insiva, va invit sa faceti o vizita in showroom-ul Magicled situat in B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, bloc 35, parter, sector 1, Bucuresti.



Daca nu sunteti bucuresteni sau va place sa faceti cumparaturi online, intrati pe site-ul magicled.ro si alegeti-va de acolo produsele dorite. Le veti primi prin curier, cu maxima promptitudine.

Nu uitati ca exista si numeroase oferte speciale, asa incat deveniti fani si pe pagina Magicled de pe Facebook, spre a afla primii despre atractivele promotii.

Asadar, schimbati-va si voi, daca nu ati facut-o deja pana acum, vechile becuri incandescente si neoane cu modernele becuri cu led, deoarece sunt mai rezistente, va permit sa faceti economii substantiale la consumul de curent si, ce este cel mai important, nu emit gaze periculoase in camerele unde sunt amplasate, deci nu sunt periculoase pentru sanatatea noastra.

FIAT LUX!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!