Foodpanda - afacere online marca Rocket Internet!

De circa un deceniu a inceput sa se vorbeasca tot mai puternic despre Berlin ca despre un miracol european de tipul Silicon Valley.

Incubatorul de afaceri online Rocket Internet, cel mai mare din lume, a investit in 2012 intr-o idee care incet-incet a devenit cunoscuta in intreaga lume: Foodpanda, dezvoltata de Ralf Wenzel.

Platforma de livrare la domiciu a diferitelor preparate culinare, ce este in acelasi timp si un agregator, ce strange impreuna numeroase restaurante, de unde clientii pot sa aleaga, beneficiind si de numeroase promotii, a devenit repede cunoscuta in intreaga lume, fiind in prezent lider mondial pe sectorul sau de activitate.

Ursuletul Panda durduliu si mereu zambitor va fi rapid adoptat si pe plaiurile noastre, pentru ca romanii au fost, sunt si vor fi mereu niste mari gurmanzi.

Le place sa incerce feluri de mancare noi, cat mai exotice, si le este mai usor sa le comande la ei acasa, chiar daca adauga aproape sigur si niste pizza in cosul virtual de cumparaturi,  pentru a le testa impreuna cu familia si prieteni intr-o atmosfera placuta, intima, nu neaparat mergand la restaurante cu mai mult sau mai putin staif, inconjurati de o multime de alti clienti necunoscuti.

Ii costa si mai putin, plus ca fiecare dintre pofticiosi poate sa isi aleaga preparate diferite, asa incat un simplu pranz sau cina se pot transforma intr-un adevarat festin culinar.

Comenzile se pot faci atat utilizand laptopul, cat si, mai nou, direct de pe telefon sau tableta, aplicatia Foodpanda gratuita putandu-se descarca foarte usor de pe Google Play.




Prin sosirea in tara noastra a platforma Foodpanda de livrare la domiciu sau birou a felurilor de mancare preferate, intram si noi in reteaua globala cu o extindere atat de rapida a acestei afaceri de succes pornita din inima IT a Germaniei.

Daca nu ati comandat inca de pe Foodpanda, va propun sa o faceti cat de curand, pentru ca o sa fiti extrem de incantati de acest stil modern de a comanda si o sa deveniti cu siguranta fani!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!