Servicii productie publicitara de top pentru afacerea ta iti ofera TG Productions Services!

materiale publicitare

Materiale publicitare clasice calitative poti comanda de la tgprint.ro


Intr-o perioada in care multi au migrat spre mediul online, ce-ar fi sa ramai macar partial, fidel metodelor traditionale de publicitate? S-ar putea sa ai mai multa vizibilitate, decat intr-un spatiu tot mai aglomerat precum incepe sa devina internetul.

Productia publicitara clasica este si va ramane multa vreme in Romania o cale eficienta de a te face cunoscut.

Carti de vizita, brosuri, cataloage, flyere si pliante, obiecte promotionale diverse, toate pot sa te ajute sa devii cunoscut si sa iti cresti profiturile cu niste costuri relativ mici.

Deja promovarea in online devine scumpa si, de multe ori, ineficienta, daca nu este realizata cu ajutorul unor specialisti, asa incat uneori un flyer sau un pliant distribuit la locul potrivit, persoanei potrivite, poate sa fie solutia castigatoare.

Pe net, un banner deja nici nu mai este observat de catre un internaut si, chiar daca cineva iti acceseaza site-ul, dand click, acest lucru nu inseamna ca utilizatorul de pe net se va transforma automat si in client. O sa mai intre pe alte cateva site-uri, in cautarea unui pret cat mai mic, iar in final va alege dupa criterii doar de el stiute, nu neaparat produsul sau serviciul cu cel mai bun raport pret/calitate.

In schimb, un flyer sau un pliant poate fi pastrat la indemana de catre cel interesat, sa le fie usor accesibil la nevoie, in bucatarie sau in sufragerie, ori la birou.

TG Productions Services este firma specializata in realizarea de tiparituri promotionale de o calitate foarte buna, la preturi deosebit de convenabile, de peste opt ani.

Flyere si pliante de impact la preturi convenabile


Preturile la flyere  DL(21x10 cm), A4, A5 sau A6 pornesc de la 250 de lei (pentru 1250 de bucati flyere DL tiparite pe tipar offset). Nu-i asa ca este foarte accesibila aceasta investitie pentru orice intreprinzator, cat de mica ar fi afacerea lui?


Pliantele realizate de TG Productions Services sunt si ele o idee foarte buna pentru a te face cunoscut.

Costurile pentru realizarea unor pliante DL - 1/3 A4 (21x10cm inchis - 21x29,7cm deschis), gramaj hartie 130g, hartie lucioasa - format fata/verso, tipar offset sunt mici: 815 de lei pentru 5000 de bucati.




Sunt gata in 2-4 zile de la momentul cand clientul este multumit de macheta flyer-ului sau pliantului, iar transportul pe raza municipiului Bucuresti este gratuit.

Va invit sa vizitati si pagina TG Productions de pe Facebook, pentru a afla primii noutatile si ofertele companiei de productie publicitara.

Ofertele promotionale pentru intreprinzatori pe care le gasiti pe site in ianuarie 2015 sunt extrem de atractive. 

Iata doar un exemplu:


business promotionale


Asadar,  comandati tipariturile publicitare dorite chiar azi prin email sau telefonic, dupa ce vizitati site-ul companiei: tgprint.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!