Cadouri de Valentine's Day pentru indragostiti workoholici!

Mai sunt trei zile pana la Valentine's Day si cu toata opozitia inaltelor fete bisericesti, nu cred ca vor fi prea multi care vor renunta la acest nou prilej primavaratic de celebrare a Zilei Iubirii.

In urma cu vreo cativa ani, pe vechiul meu site, ROSTIRI, avea loc o disputa aprinsa, avand ca tema ce sa alegem: Sfantul Valentin sau Dragobetele?

In final, concluzia a fost ca pot coexista foarte bine amandoua, mai ales ca noi, romanii, suntem mari amatori de sarbatori, fie ele si importate.

Asadar, mai sunt putine zile pana pe 14 februarie, iar unii dintre noi, prinsi cu treburile zilnice, poate nu au avut vreme sa aleaga pentru persoana iubita cel mai potrivit cadou de Valentine's Day.

Sa zicem ca esti corporatist, un pic mai mult workoholic, iar statul la birou va caractezeaza si pe tine, dar si pe iubirea vietii tale.



Atunci eu zic ca ar fi nimerit sa ii alegi un dar care sa troneze mandru pe masa de lucru a fiintei dragi, asa incat persoana ce ti-a furat inima sa isi aduca aminte de tine si cand intocmeste cel mai nesuferit raport din lume, cerut cu insistenta de catre sef!

Papetarie.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de papetarie si birotica din Romania, ti-a pregatit in aceste zile, surprinzator poate (sau nu!), si o categorie de obiecte ce pot reprezenta daruri interesante, originale, de Sfantul Valentin.
Poti alege, de exemplu, intre un set format din mouse si pad sub forma de inimioare si o cana love, din care cafeaua sa fie mult mai savuroasa, din moment ce bautura revigoranta ia forma iubirii.



Domnii indragostiti pot comanda pentru iubitele lor office-fashioniste un dispenser foarte chic, sub forma de gentuta, cu notite adezive,




 in timp ei pot primi de la alesele inimilor lor o tableta Lenovo IdeaPad A5500 8 inch, 1.3Ghz, 16GB, 1GB RAM, 3G, Wi-Fi (cu husa cadou).



Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi mai mari de 124 de lei si se face prompt, in maxim 24 de ore.



Asadar, daca nu ati ales inca suprizele pentru Ziua Indragostitilor, intrati si pe site-ul papetarie.ro, pentru ca o sa va placa ce o sa descoperiti in rafturile acestui renumit magazin electronic.

Bafta la cumparaturi si sa fiti iubiti!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!