Esti gamer? Afla cum poti sa iti tunezi laptopul cu bani putini!

Iata o provocare pentru tot mai multi internauti care, inspirati de vartejul la care se supun in zilele noastre vedetele, vor sa faca si din laptopurile lor niste staruri, chiar daca  dispun de un buget redus.

Mai ales daca esti gamer si te-ai saturat de o matahala de calculator, nu poti sa fii multumit cu acea configuratie pe care laptopul tau o are din fabricatie.


Pentru ca da, daca vorbim de "tunat", nu ma refer doar la lipirea unui sticker smecher pe capac, cumpararea unei genti cu un design mai mult decat interesant, ci, mai ales, a intra in maruntaiele laptopului si a schimba diverse componente, in scopul de a-i creste viteza de reactie, calitatea imaginii, a sunetului, totul pentru a simti la cote maxime adrenalina jocurilor video  favorite si atingerea nivelului cel mai inalt, care sa il transforme pe gamer in performer de top.




Asadar, aceia care nu dispun de o suma foarte mare de bani, mai ales acum, la inceput de an, dupa ce au trecut Sarbatorile, cred ca se vor bucura daca le voi destainui un pont:  pot sa comande online multe dintre cele necesare din magazinul IT  LAPTOP GARAGE.!


Cam ce ar putea cumpara de acolo?


Pai eu am inceput cu o baterie pentru laptop noua, pentru ca Laptop Garage are in stoc baterii laptop compatibile sau originale, standard sau extinse (pentru o autonomie ridicata, ceea ce va sfatuiesc si pe voi, pentru ca sa nu mai stati cu teama penelor de curent, atat de frecvente in unele zone din Bucuresti sau din tara, in ultima vreme!). Au o garantie de 12 luni, iar transportul este gratuit.


In aceasta perioada, in magazin gasiti pachete promotionale combo baterie-incarcator, extrem de accesibile, deoarece intotdeauna avem nevoie de un incarcator laptop in plus.


Un cooler laptop nou, ar fi o alta cumparatura de trecut pe lista, pentru ca un gamer stie ca  racorirea calculatorului portabil este extrem de importanta, mai ales atunci cand ruleaza un joc ce consuma resurse uriase.



Si pentru ca vorbim de resurse... Niciodata niste memorie RAM suplimentara nu poate face rau, ba din contra. Puteti cumpara memorie la preturi reduse din magazinul Laptop Garage, asa incat o sa va puteti intineri instant creierul artificial al calculatorului vostru, care, altfel, ar putea sa para ca este complet senilizat, daca incercam sa jucam un game nou-nout. 


Un set format din tastatura si mouse este si el de trecut pe lista, pentru ca le puteti cumpara acum, la promotie, foarte ieftin. Eu il "vanzez" de multa vreme!






Stiti si voi care este viteza cu care  distruge o tastatura de gamer,  ca sa nu mai vorbesc de mouse-uri?  (Cate ati spart de pereti sau de podea in ultima luna, din pricina ca ati pierdut surprinzator la un joc unde parea ca sunteti favorit?)


Evident, puteti comanda online din Laptop Garage si multe alte periferice utile: un HDD extern laptop, un invertor laptop, ba chiar si un incarcator auto laptop.


Paleta larga de accesorii ii vor spori portabilitatea prietenului tau, laptopul, si il vor face sa fie la moda, iar tu vei fi un gamer invidiat de aceia cu care te confrunti in bataliile virtuale din retea.





Eu zic sa intrati pe site-ul lor, sa scotociti printre rafturile virtuale dupa produsele care va intereseaza (nu uitati ca stocul este limitat!) si sa le comandati chiar acum!


Asa veti putea accede iute la un next level!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!