GENOFLEX - ulei de masaj complex, cu valente terapeutice si vitalizante speciale

In urma cu niste ani, am urmat un curs de masaj terapeutic, de cateva luni, la Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Era, ce-i drept, un soi de acoperire in acele timpuri (ca diploma de absolvire),  a unor cursuri mai "exotice": de bioenergoterapie, cristaloterapie, aromaterapie, magnetoterapie, cromoterapie... Si lista ar putea continua.

Pana la urma, am invatat foarte multe lucruri cu totii de la doamna profesoara Leontina Studineanu, careia ii purtam de atunci o adanca recunostinta pentru ceea ce ne-a invatat.

Dansa a reusit sa ne prezinte atractiv acest domeniu, desi multi dintre noi (inclusiv eu) eram mult mai pasionati in acea perioada de radiestezie sau reiki traditional.


Am invatat la acel curs si care sunt uleiurile de masaj terapeutic cele mai bune, mai ales ca nu exista pe atunci o asemenea varietate de produse, pe piata de profil, precum este in zilele noastre.


Lucrurile s-au schimbat foarte mult cu trecerea anilor...

Acum exista numeroase persoane care au facut cursuri de masaj terapeutic, fie si doar pentru a-si ajuta o ruda bolnava, iar uleiuri de masaj intalnim peste tot: in magazinele cu produse naturiste, in farmacii, la mall, in magazinele specializate de pe net.

De ceva vreme am descoperit un site de unde se pot comanda o multime de produse 100% naturale, la niste preturi mult mai mici decat in magazinele offline: 2 E PROD.

Cine este "2 E  PROD"?

Prima companie romaneasca care a extras si promovat ulei presat la rece extravirgin pur, utilizand o tehnologie novatoare, cu utilaje speciale, realizate chiar in interiorul acestei firme.




Din magazinul online puteti sa va comandati inclusiv uleiuri speciale de masaj.

GENOFLEX, ulei de masaj de la "2 E  PROD", este un produs complex, realizat prin combinarea atenta a uleiului presat la rece din germeni de grau, cu uleiuri obtinute din seminte de in si din seminte de susan. Totul completat cu extract de mustar vitalizant.

Avand o asemenea reteta speciala de preparare, este lesne de inteles ca GENOFLEX, remediu foarte bun contra arsurilor solare, are si un cert efect antireumatic, dar poate fi utilizat cu eficienta maxima si in masajul de intretinere, deoarece revigoreaza rapid intreg organismul.

In plus, o sticla de 200 de ml. costa doar 10 lei, ceea ce, trebuie sa recunoasteti, este un pret excelent.

Comandati-l cu incredere, mai ales ca urmeaza anotimpul calduros si vom avea nevoie de el in concediile noastre petrecute la mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!