"Taste of the Wild" - un meniu vanatoresc pentru cainele tau, de la pentruanimale.ro!

"Taste of the Wild" este marca de hrana pentru caini, de calitate superioara, ce a suscitat discutii interminabile la aparitia sa pe piata romaneasca de profil.

Ca o alternativa la cea mai cunoscuta mancare uscata pentru caine, acest amestec bine dozat de proteine, provenite prioritar din carnea de vanat sau pestele oceanic, la care se adauga suplimente de legume si fructe atent selectionate, reprezinta un adevarat izvor de sanatate pentru prietenii nostri latratori.

Ce caine, fie el aflat in perioada de crestere sau deja adult, ar refuza un adevarat festin vanatoresc, care sa ii trezesca amintiri ancestrale de pe vremurile indepartate, de acum mai bine de 30.000 de ani, cand de-abia fusese domesticit?


Nu stiu daca sunteti la curent cu stirea ca cercetatorii au descoperit in Siberia si Belgia doua cranii canine, avand o vechime de nu mai putin de 33 de milenii, cu urmatoarele caracteristici: boturi mai scurte, falci mai late, dovada ca deja aceste patrupede, pe care le indragim nespus, erau deja companioni ai oamenilor acelor timpuri, insotindu-i la vanatoare si aparandu-i de pericolele neasteptate, ce erau pe atunci prezente la tot pasul.



Revenind la aceasta mancare uscata pentru caini "Taste of the Wild", cu pret redus, la toate cele 9 produse disponibile, pe site-ul pentruanimale.ro, i-as sfatui pe proprietari sa se grabeasca si sa o achizitioneze cu incredere, pentru ca vor avea niste animale extrem de fericite.

Ce-i drept, va fi o alegere grea in privinta celei mai apetisante variante "Taste of the Wild", deoarece nu e de ici de colo sa dea cainelui o hrana uscata care sa contina carne fripta de caprioara si somon afumat, carne fripta de prepelita, rata si curcan, carne fripta de bizon si caprioara sau somon proaspat si afumat!



In magazinul online pentruanimale.ro, la pagina dedicata produselor "Taste of the Wild", o sa aflati foarte multe informatii despre fiecare reteta in parte, pentru a putea face alegerea corecta.

Tot ce va pot spune eu este faptul ca, indiferent ce veti alege, cainele dvs. va rontai cu pofta acest aliment premium, celebru pe plan international, iar voiosia animalului de companie, determinata de sanatatea lui perfecta, o sa va uimeasca!




Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!