Vrei sa iti motivezi angajatii cu tichete de vacanta? Afla unde le poti comanda!

Tichetele de vacanta sunt una dintre categoriile de bonusuri cele mai dorite de catre angajati, de aceea au devenit un punct important in negocierea salariului, la angajare sau pe parcursul modificarilor salariale din timpul in care un angajat isi desfasoara activitatea cu contract de munca individual intr-o firma.

Conform legislatiei in vigoare, in prezent, in tara noastra valoarea acestor tichete, extrem de dorite de catre salariati, este scutita de plata oricaror taxe patronale, pana la nivelul a 6 salarii minime brute, respectiv 5.400 de lei pentru fiecare salariat anual.

Tichetele de vacanta sunt valabile doar pe teritoriul Romaniei, deoarece prin aceasta facilitate, oferita celor mai merituosi angajati, s-a dorit nu doar ca acestia sa fie mai eficienti in activitatea pe care o depun, dar si sa fie impulsionata dezvoltarea turismului intern, intr-o perioada in care tot mai multi dintre conationalii nostri viseaza la vacante, mai mult sau mai putin exotice, pe meleaguri straine.

Poate ar momentul sa redescoperim ce tara frumoasa avem si ca, orice s-ar spune, nicaieri nu te poti simti cu adevarat bine asa cum o faci intr-o locatie turistica, inteligent aleasa, din Romania.

Patronii interesati pot comanda tiparirea acestor tichete de vacanta la Cheque Dejeuner (actuala Up Romania) pentru a putea fi siguri ca respectivele bonuri valorice vor contine toate elementele obligatorii:  

- perioada de valabilitate;
- valoarea tichetului de vacanta;
- denumirea angajatorului, codul fiscal al acestuia, numarul de inmatriculare de la O.R.C;
- numele si prenumele, CNP-ul salariatului ce il ca utiliza;
- seria si codul de bare ce individualizeaza tichetul de vacanta.

Pentru evitarea falsificarii acestor tichete de vacanta, printre alte elemente de siguranta (precum cerneala termica, modelul grafic "Guilloche"), bonurile valorice mai contin si un fir de argint micro dar si un filigran special, ce devine vizibil prin transparenta.

In concluzie, lucreaza cu cei mai buni, inclusiv in materia tiparirii tichetelor de vacanta!

Conform revistelor economice de specialitate, cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 12%,  fata de 2013, iar Cheque Dejeuner Romania, actuala Up Romania, a realizat in  2014 un profit de circa 1,3 milioane de euro euro.  Dovada ca intr-adevar, sunt cu adevarat profesionisti pe segmentul lor de activitate!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!