Airport Rent Car - o solutie de transport autonom pentru turistii ce isi petrec vacanta in Romania!

Verisoara mea Iulia urmeaza sa vina de Sarbatorile Pascale acasa si mi-a cerut sfatul aseara pe net. De unde poate sa isi rezerve ea un autoturism pentru perioada de doua saptamani, cand va sosi in tara impreuna cu sotul si cei doi copii ai lor?

A avut noroc ca m-a intrebat pe mine, pentru ca i-am putut recomanda cea mai buna varianta a momentului!


Airport Rent Car, firma de inchirieri auto de care stiam deja de la Cristina, prietena mea care locuieste de ceva timp la Viena si care, in ultimul sejur petrecut in Romania, a ales-o pentru ca dorea sa isi inchirieze o masina buna, care sa ii permita sa isi viziteze rudele din Bucuresti si zona limitrofa Capitalei, fara a mai fi la cheremul taximetristilor.

Mai ales gandul ca va trebui sa ia un taxi cand ajunge la Otopeni ii dadea fiori reci pe sira spinarii, asa ca a preferat sa isi faca anterior  sosirii in tara o rezervare la compania de care va povestesc.

Si-a ales o masina autohtona, din spirit de patriotism, dar si datorita faptului ca  Airport Rent Car Bucuresti are tarife mai scazute la inchirierea acestei marci de autoturism.

In definitiv avea nevoie de un simplu mijloc de deplasare pe patru roti, nu de o masina de fite!

S-a bucurat ca plata s-a facut la primire,  ca nu avea un numar maxim de kilometri pe care ii putea parcurge cu masina inchiriata, ca asistenta era asigurata 24 de ore din sapte zile.

In plus, livrarea si returnarea masinii nu impunea plata unor alte comisioane, toate taxele fiind incluse, in conditiile in care avea si full Casco. Ca sa nu mai vorbim ca era si foarte curat, beneficiind de spalare gratuita.

In cazul defectarii autoturismului, asa cum se prevedea in contract, autoturismul primit era inlocuit in cel mai scurt timp.


A mai vazut Cristina pe site-ul celor de la Airport Rent Car faptul ca mai exista acolo un serviciu foarte bun, rapid si ieftin, pentru aceia ce doresc doar transferul de la aeroport catre o locatie din Bucuresti sau o alta destinatie din Romania sau chiar strainatate: masini cu 4 pasageri sau microbuze 8+1!

Ce-i drept, ei ii place enorm sa sofeze, asa ca a preferat sa inchirize o masinuta doar pentru ea, la volanul careia sa ia propriile decizii referitoare la destinatii.

Revenind la verisoara mea, Iulia, azi deja face consiliu de familie cu privire la ce marca de autoturism sa aleaga, luand in considerare si faptul  ca vrea sa parcurga si un traseu foarte frumos prin sudul tarii, sa viziteze manastirile din Oltenia, deoarece sotul ei, canadian, vine pentru prima oara in Romania si vrea sa il uimeasca cu locurile deosebite pe care le avem pe aici.

Sigur se vor simti foarte bine, cu atat mai mult cu cat problema mijlocului de transport este ca si rezolvata. Ba chiar si foarte ieftin pe deasupra!



Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!