Domenii .ro ieftine cu hosting inclus, la doar 25 de euro plus TVA, gasesti pe webrahost.ro!

Importanta unui domeniu platit in online a devenit extrem de importanta in ultima vreme, in conditiile in care se observa o migratie extrem de puternica din offline in online.

Daca a avea un domeniu .ro era necesar pana acum mai mult firmelor mijlocii si mari, pentru ca le dadea un plus de seriozitate in fata competitorilor, in prezent pana si un brand personal, nu doar al afacerii, ai nevoie de un domeniu al tau, unde sa fii stapanul absolut, unde sa inspiri respect, nu sa dai senzatia ca esti extrem de ieftin...

Online-ul traieste foarte mult din aparenta, iar adresa unui website sau blog este primul element cu care ia contact un vizitator...

In aceste conditii, mai ales pentru un blogger, faptul de a avea un domeniu .ro ii confera acestuia credibilitate, le da informatia celor ce ii acceseaza postarile ca este o persoana serioasa, nu un pustan care s-a distrat intr-o seara facandu-si un amarat de blog gratuit pe wordpress.com sau pe blogger.com, pe care il va uita, poate, dupa nici doua zile.

Toate bune si frumoase, dar domeniile .ro sunt scumpe, pentru ca sunt pe viata, iar daca esti elev sau student, sigur nu te dau afara banii din casa.

Uite ca am gasit pentru cei interesati o oferta de nerefuzat: campania BlogAwards sponsorizata de Webrahost va permite sa aveti un domeniu propriu gratuit si gazduire platita extrem de accesibila ca pret (incepand de la doar 2 euro).

Daca insa nu ati reusit sa va inscrieti in timp util la aceasta campanie exceptionala care o sa va permita o mai buna monetizare a site-ului vostru, va puteti cumpara in aceasta perioada un domeniu .ro plus hosting   (1GB spatiu HDD, 40GB trafic lunar, 1 domeniu gazduit, 2 MySQL, 2 conturi email, conturi FTP, access SCP/SSH, stocare redundanta, backup extern zilnic, latenta minima), cu doar 25 de euro + TVA, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este un pret extrem de bun pentru un domeniu pe care il veti avea gratuit, pe viata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!