Polite de asigurari online ieftine, incheiate comod din fata laptopului!

Politele RCA sunt indispensabile oricarui sofer, fie el amator sau profesionist, asa incat, vrand-nevrand trebuie sa le incheiem in fiecare an, deja ne-a intrat in reflex acest lucru, la fel ca si plata impozitelor la Fisc.

Firmele de asigurari ne imbie care mai de care cu oferte in acest sens, unele pur si simplu ne agaseaza de multe ori cu agresivitatea lor, de aceea sunt sigura ca si alti posesori de autoturisme, asemeni mie, viseaza la un altfel de incheiere al politei RCA, aparent nesuferite, dar atat de utile in cazul unui incident neprevazut ce se poate petrece pe drumurile publice.

De curand am descoperit un site de asigurari care se diferentiaza net prin modul in care isi desfasoara activitatea in acest sector al incheierii politelor de raspundere civila.

Incep cu denumirea domeniului: www.rcalatineacasa.ro. Nu-i asa ca este istet aleasa? Plus ca este si reala: poti sa inchei extrem de usor si comod polita de asigurare direct de la tine de acasa, din fata laptopului.

De exemplu, daca vrei sa iti faci o asigurare CASCO (pentru autovehicule proprietate fizica sau juridica, inmatriculate pe teritoriul tarii,) poti calcula iute costul acesteia cu aplicatia existenta pe site.

Vei observa ca apeland la specialistii in asigurari de aici o poti cumpara online, simplu si foarte ieftin, mai ales ca vei primi si un tichet valoric cadou.

Dupa ce vei completa formularul aflat pe site o sa primesti un telefon de la un agent de asigurari pentru a stabili detaliile.

Daca ai sansa sa locuiesti in Bucuresti sau Ilfov livrarea politei de asigurari se face in aceeasi zi cand ai dat comanda, in tara politele se vor livra prin curier rapid. Totul in mod gratuit!

Plata se face de catre asigurat fie cash la livrare online sau cu ordin de plata. In plus, pentru Bucuresti si Ilfov mai exista si facilitatea de a putea plati cu cardul la livrare, ca un semn ca incet-incet intram si noi in randul tarilor civilizate si in acest domeniu.

Apeland la aceasta metoda eleganta si fara stres de incheiere a politelor RCA, dar si a altor tipuri de polite (asigurari locuinte, asigurari garantii, asigurari bunuri si cladiri pentru persoane juridice, asigurari medicale de calatorie, asigurari CMR/CARGO), veti economisi timp si bani.

Profesionistii de la S.C. AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE S.R.L. sunt gata oricand sa va ajute cu un sfat competent, de aceea nu ezitati sa cereti o consultanta avizata la unul dintre telefoanele puse la dispozitia clientilor in acest sens: 0372.100.100 sau 0731.551.552!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!