Vreau sa fiu blogger oficial Vegeta pentru a promova gama Naturella!

Vegeta!

Nu e roman care sa nu fi auzit de acest adaos care dadea gust mancarurilor noastre chiar si pe vremea lui Ceausescu.

Imi aduc aminte ca aveam doar cativa anisori, erau ultimele zvarcoliri ale acelui regim intunecat, iar familiile simple, cum era si a mea, aveau o mare problema cu procurarea alimentelor.



Si, chiar dupa ce triumfatori parintii veneau acasa cu produse alimentare, ele erau de multe ori fade, fara niciun gust, incat se cereau drese cu un pic de condimente sau... cu Vegeta.

Mi se parea ca Vegeta este un produs interzis, asemeni cafelei sau tigarilor Kent, deoarece se dadea doar pe sub mana, pe bani grei.

Mama cumpara Vegeta de la locul de munca de la o colega, cu 100 de lei socialisti, punguta de 250 de grame.

Ce bucurie era cand venea acasa cu ea! Bucatarul acela durduliu si mustacios de pe ambalajul lucios ma privea sfatos in timp ce deschideam pachetul si gustam pe furis din praful auriu cu gust dulceag de legume aromate.



Puneam Vegeta pana si pe cartofii prajiti, in salate, in sos, iar supa de galuste sau cu taietei parca nu era supa, daca nu avea si o lingura buna din acest praf magic alimentar.

Dupa '89 am mai cumparat o perioada lunga de timp Vegeta, pana cand, speriata de E-urile ce au cotropit lumea produselor alimentare, am renuntat cu regret la intregitorul meu de gust favorit.

Iata insa ca acum exista gama Naturella de la Vegeta, care este 100% naturala, ba chiar are un continut dublu de legume, fata de Vegeta Clasic, pastrand in acelasi timp gustul produsului initial cu care cumparatorii au fost obisnuiti.



Mi-ar placea sa fiu blogger oficial Vegeta pentru a promova acest produs minunat, care va da din nou savoarea de altadata preparatelor diverse pe care le consumam!




Va invit sa intrati pe site-ul vegeta.ro, dar si pe pagina de pe Facebook Vegeta pentru a afla detalii despre ultimele noutati, dar si o multime de retete usor de preparat, care, evident, vor avea un gust senzational cu batrana, dar mereu tanara VEGETA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!