Fii un smart avocat cu Smart Detailing!

Fii un smart avocat cu smart detailing!

Prima impresie in avocatura chiar conteaza


Cu totii stim cat de importanta este prima impresie in afaceri, iar cand profesezi intr-un domeniu acerb concurential, precum acela al serviciilor juridice, cu atat mai mult.

Avocatii au remarcat, cu siguranta, ca, spre deosebire de ceea ce se intampla in urma cu vreo zece ani in urma, in prezent clientii sunt impresionati in proportie destul de mare nu neaparat de profesionalismul lor, ci de elementele exterioare: felul in care arati, ce vestimentatie etalezi, ce model de masina ai.

In aceste conditii, cand iscusinta ta in sala de judecata este nemeritat trecuta pe locul doi, o idee pentru a-i impresiona pe justitabili este aceea de a acorta o atentie mai mare nu doar pregatirii tale de specialitate, ci si modului in care te prezinti in fata lor: cand le acorzi consultanta juridica sau calatoresti alaturi de ei in provincie, la vreun proces important.

Masina unui avocat trebuie sa straluceasca de curatenie


Din acest motiv, dupa cum este necesar ca vestimentatia ta sa arate impecabil, tot la fel si masina personala trebuie sa straluceasca de curatenie.

Iar stralucirea aceasta se refera nu doar la exteriorul masinii, ci si la interiorul ei.

Chiar daca nu ai multe deplasari la instante din tara, chiar si in Bucuresti exista numeroase situatii in care esti nevoit sa calatoresti de la o instanta la alta alaturi de clienti, iar acestia, va garantez, sunt atenti la orice detaliu, care tie poate ti-a scapat.

O masina cu un interior murdar va produce o impresie extrem de proasta unui justitiabil, indiferent cat de frumos si aplicat ii expui tu diverse solutii de rezolvare a problemei sale juridice.

Detailing auto interior – o solutie de care trebuie sa tina seama un avocat smart!

Noroc ca exista o rezolvare simpla la aceasta stare de fapt. Ea se numeste Smart Detailing.

Special am scris cu majuscule cele doua cuvinte, pentru a le retine mai bine.

Probabil ca nu stiai ca exista firme specializate de curatenie auto a interiorului masinii, care ofera servicii complete, incepand cu acelea de curatare plafon, stalpi, centuri de siguranta, curatare scaune si bancheta, curatare mocheta podea, portbagaj, fetele de usa, curatarea consolei centrale (schimbator viteze, maneta frana de mana) si pana la curatarea bordului si degresarea geamurilor interioare.

Apeland la specialistii in domeniul curateniei interioare auto, vei putea sa iei ochii clientilor tai, care te vor privi cu respect si vor asculta cu multa atentie explicatiile tale juridice prin care problemele lor de natura legala, pentru care au apelat la tine, isi vor gasi rezolvare.


Asadar, va sfatuiesc sa va duceti masina personala, care, prin forta lucrurilor este si „masina de serviciu”, pentru o curatire auto interioara profesionala, pentru ca traim intr-o societate in care, vrem sau nu sa recunoastem, modul in care ne prezentam in fata acelor carora le oferim serviciile noastre, chiar conteaza.

smart detailing - curatenie profesionala interior auto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!