Jucarii interactive de la Toyz, pentru o vacanta petrecuta in aer liber!

Mai este un pic pana la vacanta de vara, iar copiii vor putea din nou sa se joace cu jucarii interactive in aer liber, mai ales daca au norocul sa aiba bunici la tara.

Stefania, fetita prietenilor mei, in varsta de doar 6 anisori, nu face nici ea exceptie, de aceea, cand am fost acum doua zile in vizita la ei, m-a intampinat fericita inca de a usa, arzand de nerabdare sa imi arate cea mai noua jucarie de la Toyz: un binoclu viu colorat, sub forma de insecta zburatoare.


Jucarii interactive de la Toyz, pentru o vacanta petrecuta in aer liber!


Recunosc, mi-as fi dorit sa am si eu in copilarie un asemenea obiect, care sa ma ajute sa explorez mediul inconjurator, cand impreuna cu o multime de copii de pe strada mea, aflata la o margine de Bucuresti, ma minunam continuu cat de interesanta este lumea necuvantatoarelor.

Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu fericita posesoare a unei asemenea jucarii interactive, dar pe vremea aceea, de final de epoca ceausista, nu prea aveai de unde cumparai un asemenea binoclu pentru copii 4x25 ajustabil. Cred ca as fi fost vedeta cartierului, daca m-as fi catarat intr-un copac cu o asemenea "unealta multicolora", pentru a observa puii de randunica din cuiburile aflate sub streasina casei, vrabiutele tinere care incercau sa invete zborul, ba chiar si pe Zambilica, draguta catelusa a vecinilor.

Copiii din zilele noastre chiar au o gramada de variante prin care pot sa petreaca zilele de vara in mod instructiv, distrandu-se pe saturate, fara a mai fi simple anexe ale unor terminale denumite pompos (pentru ca trebuiau sa poarte si ele un nume): laptop, tableta, smartphone.

De ce ar vrea cineva sa joace un joc interactiv pe calculator, din moment ce exista multe variante (chiar si  in oras, in parc) de a te juca mult mai interactiv, cu parteneri reali, face to face? 

Nu este loc de plictiseala cand iesi in mijlocul naturii, mai ales daca ai cu tine si minunatele jucarii pe care parintii le-au comandat pentru tine, copil al anului 2015, de pe site-ul toyz.ro.

Asa dupa cum specialistii de pretutindeni recomanda, nimic nu suplineste miscarea in aer liber a prichindeilor nostri, aerul curat, socializarea directa (nu prin intermediul gadget-urilor) cu alti copii de varste apropiate.

Recomand tuturor celor care au copiii micuti ca sa ii invete sa le placa jocul in mijlocul naturii, pentru ca asa vor creste mai sanatosi fizic si psihic, vor putea sa se adapteze mai bine la provocarile viitoare ale vietii si vor putea lua decizii rapide, mai inteligente, pentru ca vor avea un bagaj bogat de experiente reale, nu adunate artificial, prin intermediul unor simulatoare electronice.


loc de jucarii


Asadar, cumparati-le prichideilor vostri jucarii interactive de la Toyz, convingeti-i sa petreaca cat mai mult timp pe afara, si o sa ii faceti fericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!