TOTALMAG - un magazin online cu produse pentru pasionatii de drumetii montane

Vara se apropie cu repeziciune si deja am inceput ca sa imi planific, alaturi de Vlad, prin ce munti vom haladui in concediu. Nu, nu in strainatate, chiar la noi in tara, pentru ca avem suficient de multe locuri misterioase pentru multi turisti, unde ne-am dori sa ajungem.

Cu aceasta ocazie ne-am gandit ca sa ne reinnoim si echipamentul specific unor montaniarzi impatimiti, asa cum suntem noi, cu ceva obiecte absolut necesare.

Cum de la o vreme internetul este locul de unde facem in mod curent cumparaturile, am luat iute laptopul si am intrat pe site-ul totalmag.ro unde sigur vom gasi ceea ce ne trebuie.

Au acolo, la TOTALMAG de toate: de la binocluri de zi si binocluri infrarosu, la bocanci si busole, de la camere Foto - Nikon la rucsacuri si genti militare, de la statii meteo la snururi si franghii de tot felul.

Noua ne-ar trebui niste saci de dormit, pentru ca aceia vechi s-au cam uzat si niste bidoane pentru apa.

In ce ma priveste, m-am orientat spre un model de sac de dormit SNUGPAK SOFTIE 3 MERLIN, care in aceasta perioada este la reducere, in timp ce lui Vlad i-ar placut un SNUGPAK- sac de dormit SOFTIE ELITE 3.

Pobabil ca o sa ii comandam si sigur vom pune alaturi si busola militara multifunctionala cu umidometru, termometru, lupa, rigla, fluier, amnar, indicator de nivelare cu bula, oglinda si iluminare cu leduri, pentru ca nu se stie cand vom avea nevoie de ea.

Imi place acest magazin online, TOTALMAG, deoarece poti sa gasesti o multime de obiecte indispensabile celor ce vor sa petreaca o vacanta in aer liber, la munte, departe de tumultul orasului.

Unde mai pui ca preturile sunt pentru orice buzunar. Poti gasi atat produse de top, de categoria Premium, ceva mai scumpe, dar si lucruri de buna calitate, la preturi medii si mici.


Va invit le treceti si voi pragul virtual si sa va alegeti cele ce va sunt necesare pentru concediul ce sta sa vina peste o luna-doua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!