Un pedometru cu senzor 3D pentru miscarea noastra!

Un pedometru poate parea un moft la prima vedere...
De ce ne-am cumpara un dispozitiv specializat in masurarea numarului de pasi sau a distantei parcurse?

Poate pentru ca medicul ne-a recomandat sa facem mai multa miscare sau poate doar din curiozitate, pentru a face o statistica in legatura cu cati pasi facem zilnic si cam cati kilometri parcurgem pe jos (daca ii parcugem!).

In ce ma priveste, eu am cumparat un pedometru pentru prieten care avea o problema grava locomotorie si pentru ameliorarea careia trebuia sa mearga cat mai mult pe jos. Evident, pentru a evita durerile inerente incerca sa se sustraga cat putea de mult de la acest lucru imperios necesar prin care isi putea ameliora starea de sanatate.

Din acest motiv, de ziua lui, i-am facut cadou un pedometru OMRON WALKING STYLE 2.0, elegant, ieftin si cu niste functii absolut necesare pentru cineva care nolens-volens trebuie sa mearga cat mai mult pe jos.


Extrem de subtirel, acest pedometru modern poate sa fie purtat atat in buzunar cat si prins de o curea, la sold.

Ca orice pedometru de ultima generatie dispune de un senzor 3 D, de mare finete, care innregistreaza cu maxima promptitudine fiecare pas facut, dar si distanta in kilometri pe care o parcurgem intr-o perioada anume stabilita.

Fiind dotat si cu un ceas, oricine poate sa isi faca un program zilnic de plimbare, iar apoi sa inscrie intr-un grafic "performantele" stabilite.

La finalul unei luni poate face bilantul pasilor si al kilometrilor parcursi pe jos.

Si... al imbunatatirii starii de sanatate!

Pentru aceia dintre voi care pur si simplu vor sa slabeasca si cu ajutorul mersului pe jos le recomand sa isi achizitioneze online, tot din magazinul electronic de unde am luat si eu cadoul pentru amicul de care va ziceam, un pedometru mai performant din aceeasi familie OMROM.

Peometrul OMRON WALKING STYLE III, pe care il gasiti la un pret de 135 de lei, are un senzor de acceleratie bidimensional, inresitreaza separat diferite activitati ce presupun miscarea, calculeaza in afara datelro de baza si energia consumata, precum si cantitatea de tesut adipos de care am scapat in cadrul unei sesiuni.


Acestea fiind zise, comandati-va un pedometru si veti avea un motiv in plus ca sa faceti miscare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!