Alege sa fii reprezentant Oriflame si o sa fii parte din THE ONE TEAM!

Anul trecut, cam pe vremea aceasta, participam la un workshop ORIFLAME, unde au venit si trei invitati de marca:Jonas Wramell - Global Beauty Artistic Director Oriflame, Katosu si Maxineczka - doua simpatice bloggerite poloneze cu  mare succes pe nisa de beauty. Cu aceasta  ocazie s-a lansat si vestita colectie THE ONE COLLECTIVE.

Oriflame - un brand iubit in Romania

Desi cunosteam de multa vreme acest brand renumit, atat de apreciat de catre romance, a fost pentru prima oara cand, scriind o serie de articole cu referire la noile produse revolutionare ce tocmai se lansau, am constientizat pe deplin amploarea fenomenului Oriflame pe plan mondial. 

Utilizand metoda vanzarilor directe, din momentul in care fratii Jonas af Jochnick si Robert af Jochnick au infiintat compania, in urma cu aproape 48 de ani si pana in prezent, Oriflame si-a tot extins activitatea, in mai mult de 60 de tari ale lumii, cifra anuala de afaceri depasind se pare 1,5 miliarde de euro, conform statisticilor recente.

Fii reprezentant Oriflame si prinde oportunitatile momentului!




Cu totii am visat la stilul de viata suedez, iar utilizarea cosmeticelor Oriflame, asa incat nu e de mirare ca la noi aceasta multinationala ce activeaza in domeniul de beauty s-a dezvoltat extrem de frumos, atat in ceea ce priveste numarul reprezentantilor, cat si al gamelor de produse oferite spre comercializare (cosmetice, dar si parfumuri, articole pentru ingrijirea corpului si a parului,, accesorii diverse).

Beneficiile unui reprezentant Oriflame sunt extrem de atractive, incepand cu discount-urile la comenzi (ce pot ajunge pana la 40%), bucuria determinata de primirea unor produse cadou (la inscriere, dar si pe parcursul derularii activitatii), faurirea pas cu pas a unei cariere extrem de frumoase, in care exista si ajutorul permanent, la nevoie, al unui consultant experimentat.

Totusi, cel mai mare avantaj pe care il ai din momentul in care te decizi sa devii reprezentant  Oriflame este acela ca vei intra intr-o mare familie internationala, vei privi lucrurile intr-o noua paradigma, o sa observi o serie de oportunitati pentru dezvoltarea ta profesionala si umana pe care nici macar nu le banuiai anterior.



Intr-o lume in care indivizii devin tot mai izolati, mai autisti social, Oriflame este o cale de a stabili punti de comunicare cu oamenii: atat cu  beneficiarii produselor, dar si cu alti consultanti din Romania sau din alte tari. 


Pe site-ul theoneteam.ro o sa afli istoriile de viata ale multor reprezentanti care au decis la un moment dat ca trebuie sa isi schimbe viata, sa isi acorde o sansa si sa inceapa urce incet-incet pe scara succesului.

De ce nu ai face si tu parte din randul lor?

Chiar nu ai nimic de pierdut!  Vei putea sa iti infrumusetezi viata, ceea ce nu este deloc de ici, de colo, intr-o lume ca a noastra sufocata de ceturi cenusii tot mai grele...




Intra si afla detalii despre cum poti sa intri in marea familie mondiala Oriflame direct de pe site-ul theoneteam.ro, completand formularul de acolo, fie sunand la numarul de telefon +40 742 111 225 sau, de ce nu, trimitand email mai amplu pe adresa office@theoneteam.ro.

Si uite asa, vei patrunde usor in viselor colorate ce se pot transforma in realitate, aducandu-ti un pic de stil de viata suedez chiar aici, pe plaiurile noastre mioritice!

Succes!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!