Apartamente cu 2 camere - Prelungirea Ghencea (Complex Latin) la preturi convenabile

Prietenii mei s-au saturat se pare sa mai stea cu chirie si sa plateasca o groaza de bani in fiecare luna pentru o garsoniera amarata, care nici macar nu este a lor, de aceea s-au decis ca a sosit vremea sa isi caute o locuinta a lor.

Mai intai au intrat pe internet, cautand pe Google dupa "apartamente Ghencea", pentru ca este o zona pe care o cunosc foarte bine si, in plus, este si in apropierea firmei in care amandoi lucreaza de putina vreme.

Dupa lungi discutii, au ajuns amandoi la concluzia ca este mai convenabil sa cumpere un apartament cu doua camere nou, decat unul intr-un bloc vechi, de la un proprietar.

O oferta care i-a atras in mod deosebit este aceea din Complexul Latin, pentru ca acesta  este amplasat intr-o zona foarte frumoasa, curata, cu arhitectura moderna, cu multe facilitati (utilitati, mijloace de transport), absolut indispensabile secolului in care traim.


Apartamente cu 2 camere - Prelungirea Ghencea (Complex Latin) la preturi convenabile


Preturile in Completul Latin pentru un apartament cu doua camere incep de la 45.000 de euro si ajung pana la 54.000 de euro, functie de  bloc, suprafata locuibila si de etajul la care este situat.

Daca vor alege, de exemplu, un apartament din blocul F3, din Prelungirea Ghencea - Complex Latin, la parter este supermarketul Mega Image, ceea ce o sa le usureze mult aprovizionarea si vor avea mai mult timp pentru hobby-urile lor.

Din informatiile stranse online, de pe site-ul complexlatin.ro, nu este vorba de vanzarea unor apartamente cu rate la dezvoltator si, in plus, se accepta inclusiv credit de tip "Prima Casa" sau orice alt fel de credit bancar, iar consultantilor de vanzari nu trebuie sa li se plateasca niciun comision.

Plata se poate face dupa dorinta si posibilitatile clientilor, fie in lei, la cursul BNR din data platii, fie in euro.

Apartamentele se vand cu finisajele gata executate si dotarile esentiale (obiecte sanitare in bai, centrala termica de apartament, radiatoare, usi interioare, iar contoarele individuale de utilitati sunt  montate in afara apartamentului, pentru a usura citirea lor de catre persoanele abilitate -reprezentanti ai  companiilor furnizoare, administratorul de bloc).

Nu exista nicio taxa de mentenanta, ceea ce este un lucru bun.

Prietenii mei inca nu au masina, asa incat faptul ca nu toate apartamentele au loc de parcare inclus in pret deocamdata pare sa nu ii deranjeaza prea tare. Desi, cand vor merge sa discute "face to face" cu un reprezentant de vanzari, probabil ca vor incerca sa gasesca o locuinta si cu un loc de parcat autoturismul pe care si-l vor cumpara cu siguranta in viitor.

Deocamdata le ajung liniile RATB 122 si 222 ce fac legatura cu centrul orasului si faimosul tramvai 41 (metroul usor de suprafata, cum mai este el alintat de catre cunoscatori).

La pretul apartamentului, se mai adauga suplimentar costul boxei, absolut indispensabila (1000 euro - una de 14 mp sau 1500 euro una de 18 mp).

Adunand plusurile si scazand minusurile, se pare ca este o varianta demna de luat in seama pentru doi tineri casatoriti, nu chiar foarte bogati, care vor totusi aiba un cuibusor al lor, nu sa stea cu chirie, la mana unui proprietar sau altul, care poate oricand sa rezilieze contractul cu ei.




Cu siguranta vor merge in acest weekend ca sa viziteze Complexul Latin si, cine stie, daca o sa le placa ceea ce vor vedea, sa faca si demersurile necesare achizitionarii unui apartament cu doua camere acolo, in modernul complex de apartamente bucurestean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!