MAKE UP ARTIST - o cariera de succes pentru tinerele absolvente de bacalaureat 2015!

Bacalaureatul 2015 a inceput si in curand o noua generatie va parasi bancile liceului cu visuri care de care mai inalte pentru anii ce vor urma.

Facultatea, pe care majoritatea  absolventilor o va urma, nu mai iti asigura un loc de munca, asa incat, in afara de cursurile universitare, este bine sa incerci ca sa iti gasesti si un job auxiliar.

O varianta pentru tinerele domnisoare ar fi aceea de a deveni... make up artist!

Suna bine, este o profesie extrem de frumoasa unde poti sa contribui uneori esential la felul cum arata vedetele momentului.

Ce-i drept, trebuie sa urmezi niste cursuri de make-up pentru asta, dar sunt placute deoarece nu trebuie sa inveti teoretic decat notiunile de baza. In rest, in marea majoritate a timpului totul se invata practic.

Chiar daca nu aveti de gand sa practicati aceasta profesie deosebita, indiferent ca veti deveni avocate, procuroare,  femei de afaceri, femei politician, staturi de cinema sau cantarete de muzica rock sau clasica, sigur o sa va prinda bine sa stiti sa va machiati singure, daca nu aveti timpul sa ajungeti la un salon specializat.

Asadar, absolvirea unui asemenea curs de make up este si o garantie ca veti putea sa va pastrati frumusetea pana la varste inaintate si cu ajutorul unor trucuri de machiaj, nu neaparat apeland la chirurgia estetica inca de pe acum.

Va propun pentru aceasta vara, ca dupa ce veti lua cu bine examenul de maturitate si veti reveni de la mare,  daca sunteti din Bucuresti sa urmati un curs de cosmetica la Scoala de Make-Up Krasny Mask, unde puteti invata in decurs de doar cateva saptamani, mai precis in 30 de zile,  primele taine ale acestei arte ce necesita talent, imaginatie, cunostinte teoretice dar si multa practica.

O sa invatati acolo lucruri interesante despre machiajul de zi, machiajul de seara, machiajul oriental, machiajul smokey clasic si reinterpretat. machiajul de mireasa, machiajul fantasy, machiajul de teatru si film, machiajul pentru sedintele foto, machiajul boho chic  si machiajul de podium.


MAKE UP ARTIST - o cariera de succes pentru tinerele absolvente de bacalaureat 2015!


Scoala de Make-Up Krasny Mask isi are sediul in Bucuresti, str. Banu Manta nr.7, et.1, ap.3,  sectorul 1, telefon 0720-930-003.

Cursurile sunt acreditate si, la finalul lor, in urma unui examen, veti putea dobandi un certificat de calificare recunoscut in toate statele membre ale Uniunii Europene, eliberat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Daca va decideti sa va inscrieti, o puteti face completand formularul de pe site-ul manuelagisca.ro, unde veti putea afla toate detaliile necesare, inclusiv e documente sunt cerute pentru a participa la acest curs de cosmetica deosebit de interesant.

 Functie de timpul pe care il aveti si de preferintele personale, puteti opta intre doi traineri: Manuela Gisca - dimineata (de luni pana vineri intre orele 10-16) si Hidi Szuszanna - dupa-amiaza (de luni pana vineri intre orele 16-21).

Pretul este de 3000 de lei, platibili in doua rate (in prima saptamana de scoala si a treia). Daca achitati intregul cost in prima saptamana de curs beneficiati si de o reducere de 5%.

Rezervarea unui loc intr-o grupa se face prin achitarea unui avans de 400 de lei. Pe site gasiti si datele de la care incepe cursul/grup de invatare, daca se strang cate sase persoare dornice sa-l urmeze.

Trebuie sa precizez si faptul ca nu se lucreaza cu mai mult de sase persoane, pentru ca sa fie bine asimilate toate informatiile teoretice, dar si sa se lucreze practic cat mai mult, sub atentia supraveghere a trainerului.

Dupa cum veti observa de pe pagina de testimoniale, aceia ce au absolvit cursul s-au declarat incantati si il recomanda si altora, deoarece este o rampa solida de lansare pe orbita unei cariere de succes.

Asadar, daca dupa ce veti lua Bac-ul, parintii va intreba ce cadou vreti sa primiti pentru reusita voastra, printre altele, eu zic ca le-ati putea cere si un curs de cosmetica la Scoala de Make-Up Krasny Mask. Este o investitie pentru viitor care o sa va aduca numai satisfactii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!