Participa la un concurs online incitant si castiga un city break la Istanbul!

Vine vacanta si odata cu ea am inceput sa urmaresc ofertele turistice online, dar si concursurile organizate de site-urile de specialitate.

Zilele trecute am primit un mesaj pe Facebook de la o prietena, cu indemnul incitant:  "Participa si castiga un city break la Istanbul”!

In cuprinsul acestuia ma anunta ca in perioada 10.06.2015-09.07.2015 (inclusiv) pot participa la un concurs special, cu niste premii mai mult decat tentante:

- locul 1: un City Break 2 nopti in Istanbul pentru 2 persoane, transport avion si cazare cu mic dejun in camera dubla incluse, oricand in intervalul 01 sep 2015 – 15 dec 2015, hotel Timeks 3*;
- locul 2: un set de 3 trollere de voiaj, de cabina;
- locul 3: un voucher valoric in valoare de 300 lei, care poate fi folosit la orice achizitie de bilete avion din cadrul retelei Eurolines Romania/TUI Travel Center.

Acest concurs, am aflat ulterior, este initiat pe net de catre societatea TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L. atat pe pagina de Facebook Aerolines(www.facebook.com/Aerolines), cat si pe site-ul www.aerolines.ro (www.concurs.aerolines.ro).

Cei care obisnuiti sa zburati des cu avionul, probabil sunteti obisnuiti cu actiunea de a rezerva bilete low-cost la Aerolines.

Cerintele ce trebuie indeplinite de catre aceia care, asemeni mie, vor participa la acest incitant concurs online sunt urmatoarele:

- sa acceseze site-ul http://concurs.aerolines.ro;
- sa faca click pe butonul de legatura catre pagina de Facebook Aerolines;
- sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale si o adresa de e-mail valida;
- sa fie fani ai paginii de Facebook a Aerolines - www.facebook.com/Aerolines;
- sa acceseze prezenta pagina de concurs aflata pe pagina Facebook Aerolines;
- sa aiba minim 18 ani (este nevoie de o dovada cu acte in acest sens).

Ce imi place mie in mod deosebit este faptul ca, spre deosebire de alte consursuri desfasurate pe net, fiecare participant iti poate multiplica numarul sanselor de castig prin implicarea cat mai mare si rezolvarea cat mai multor task-uri din concurs.

Castigatorii vor fi alesi  la final printr-o tragere aleatorie la sorti, pe site-ul www.random.org, la data de 15.07.2015 si numele lor vor fi postate in maxim o saptamana atat pe pagina de Facebook Aerolines, cat si pe site-ul http://concurs.aerolines.ro.

Norocosii vor trebui mai apoi, ca in maxim 14 zile de la momentul anuntarii rezultatelor, sa contacteze pagina de Facebook Aerolines si site-ul http://concurs.aerolines.ro pentru a-si revendica premiile.

Daca acest lucru nu se intampla, se va organiza o noua extragere, pentru desemnarea unui alt castigator, prin acelasi sistem binecunoscut de catre aceia ce participa la concursuri online - random.

Despre seriozitatea Aerolines probabil ati auzit si voi foarte multe lucruri bune, deoarece acolo se pot rezerva online bilete de avion catre o multime de destinatii, din vreme, la preturi foarte bune, asa incat orice vacanta sau calatorie de afaceri putand fi planificata din timp, in cele mai mici detalii.

Deja eu ma informez in legatura cu obiectivele turistice din Istanbul,  tot de pe site-ul aerolines.ro, deoarece tintesc, evident, premiul cel mare.

Am schimbat cover-ul de profil de pe Facebook cu acesta, pentru ca eu chiar imi doresc sa castig si sa ajung in Turcia, unde nu am fost niciodata.


foto istanbul

Va invit si pe voi sa participati la concurs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!