S-a stricat masina de spalat automata? Afla unde poti gasi cei mai buni mesteri ce o pot repara!

"Caut mester priceput la reparatii masini de spalat", iata o cerere tot mai numeroasa pe internet, in conditiile in care, mai ales daca vorbim de Bucuresti, spalatul "de mana" nu mai este o optiune nici macar in cazul rufelor delicate, iar de dus rufele la "Nufarul", din cauza preturilor prohibitive pentru multi bucuresteni cu venituri  mici, nici atat.

Cum am ales un mester priceput in repararea masinii de spalat automate a presedintelui meu de bloc

In ce ma priveste, desi nu am probleme (deocamdata!) cu propria mea masina de spalat, de fabricatie romaneasca (Arctic), nu cine stie ce marca exotica, am ajuns sa caut online zilele acestea si eu pe cineva priceput la asemenea reparatii... la cererea presedintelui de bloc, vestitul domn  Aurel!

Si, stiti si voi, nu e bine sa te pui rau cu onor conducerea Asociatiei de Proprietari cand te roaga sa ii faci un mic serviciu, pentru ca mai ai nevoie uneori urgent de vreo adeverinta de la el, mai vrei sa te inteleaga in momentele in care dai muzica prea tare la boxe sau nu poti sa iesi "la munca patriotica" in parculetul din fata blocului, pentru a sapa si planta floricele (care mai mult ca sigur se vor usca in doua-trei saptamani!).

Asadar, pentru ca locuiesc in sectorul 5, am inceput sa caut pe net dupa cine ar putea sa repare cu profesionalism masina de spalat de fabricatie mai veche a vecinului meu de la etajul 6, lider incontestabil de bloc.

Aveam nevoie de un tehnician serios, cu mai multi de ani de experienta in domeniu, care sa foloseasca piese originale, nu reconditionate ori cumparate duminica din talcioc. In plus, pentru ca in cazul de fata clientul (presedintele meu de bloc) este pensionar, garantarea reparatiei la masina de spalat era un punct important in alegerea pe care urma sa o fac.


service masini de spalat automate la domiciliu Bucuresti


Pentru reparatii masini de spalat Bucuresti am ales, dupa o indelungata chibzuinta, o firma specializata, cu sediul in Soseaua Giurgiului nr.58, sector 5, pe care am considerat-o cea mai indicata, deoarece asigura serivicii profesionale pentru masini  de spalat automate din gama Indesit, Whirpool, Arctic, Zanussi, Ariston, Ardo, Bosh si Beko.

Vecinul meu detine o masina de spalat Whirpool, deci va putea beneficia de o reparatie cum scrie la carte din partea tehnicienilor de acolo.

Programarea pentru o reparatie la masina de spalat se face telefonic, la numerele de telefon 0727.327.756 sau 0760.875.400, programul de service fiind de luni pana vineri intre 8,00-17,00, sambata de la 9,00 la 17,00.

In plus, duminica se pot face programari pentru luni.  Deplasarea si constatarea sunt gratuite, dupa cum am putut citi pe site-ul lor, un lucru foarte bun, consider eu.

Sfaturi online pentru prelungirea duratei de functionare a masinii de spalat automate

Domnul Aurel nu prea foloseste internetul, dar locuieste impreuna cu nepotelul sau, in varsta de 12 ani, asa incat l-am sfatuit ca sa il roage pe acesta sa intre pe site-ul reparatii-masini-de-spalat-pro.ro, pentru ca acolo, in afara de informatiile pe care le-am trecut si eu in aceasta postare pentru cei interesati in gasirea unui tehnician foarte iscusit in ceea ce priveste repunerea in stare de functionare optima a unei masini de spalat automate care s-a stricat, puteti afla si multe sfaturi extrem de utile pentru prelungirea vietii acesteia.

In definitiv nu ne cumparam in fiecare an cate un asemenea obiect electrocasnic care se vrea a fi de folosinta indelungata, nu-i asa?

Plus ca mai este o problema cu masinile de spalat... Daca nu esti foarte atent cu ele, risti sa produci o inundatie vecinilor de la etajul inferior si mai mult ca sigur doresti din tot sufletul sa eviti asa ceva.

Vecinul meu, domnul Aurel a fost extrem de multumit de modul in care s-a desfasurat operatiunea "Repararea masinii de spalat automate Whirlpool". Totul s-a desfasurat rapid, profesionist si nici nu l-a costat mult.




Uite asa, in prezent am devenit vedeta blocului, multi dintre vecini apeland acum la mine cand au nevoie de vreun mester priceput si nu stiu cum sa il gaseasca.

Daca si voi locuiti in Bucuresti sau in Ilfov si aveti o problema cu masina de spalat, va recomand sa sunati iute la numerele de telefon din acest articol si problema se va remedia usor, ieftin si cu maxim profesionalism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!