Spoturi cu led ieftine si becuri performante, la preturi mici, gasesti la Magic Led!

Dupa cum stiti multi dintre cititorii blogului meu, vara trecuta  am inlocuit vechile spoturi cu spoturi cu led, ieftine, nu doar becurile cu incandescenta, iar acum, dupa un an de utilizare, pot spune ca sunt pe deplin multumita de aceasta decizie, care la acel moment mi s-a parut extrem de curajoasa.


spoturi cu led, ieftine


Spoturile cu led - o optiune economica pentru un iluminat deosebit
Spoturile LED V-TAC sunt perfecte  pentru incaperile sau zonele in care avem nevoie de o  lumina puternica, dar directionata. Daca dorim niste accente luminoase deosebite in unele parti din camera, aceasta este solutia.

La Magic Led gasiti spoturi utilitare si decorative cu forme si marimi diverse, la niste preturi de invidiat, pornind chiar si de la doar 9 lei, inclusiv unele destinate a fi amplasate in bucatarie sau baie.

Chiar merita sa vizitati magazinul online magicled.ro sau, daca sunteti bucuresteni, sa mergeti chiar in showroom-ul lor, situat in  B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, bloc 35, parter, sectorul 1 spre a alege direct spoturile si becurile cu led de care aveti nevoie pentru locuinta dvs.


Recunosc, initial nu am avut incredere prea mare in ele, dovada ca mi-am pastrat intr-o cutie din debara si vechile spoturi cu halogen si becuri cu incandescenta, spre a le avea la indemana, in cazul in care cele cu led nu s-ar dovedi mai bune sau chiar ar deveni nefunctionale.

Acum insa nu as mai renunta la spoturile si becurile cu led pentru nimic in lume, pentru ca beneficiile lor sunt incontestabile.

De ce sa alegi spoturi si becuri cu led?

As incepe in primul rand cu eficienta luminoasa a acestora, care in limbaj tehnic ar suna cam asa: un bec sau un spot utilitar sau decorativ este cu atat mai bun cu  cat produce mai multi lumeni cu un consum de wati cat mai mic. Raportul dintre cele doua ar trebui sa fie de minim 80, pentru a putea incepe sa vorbim de performanta luminoasa.

In fapt, consumatorii casnici ar trebui sa inteleaga din randurile de mai sus ca in momentul in care decid ca sa isi achizitioneze niste becuri cu led trebuie sa se orienteze spre acelea care dau o lumina cat mai mare, cu un consum de curent electric cat mai redus.

Pur si simplu spoturile si becurile cu led se aleg in principal dupa numarul de lumeni, nu dupa numarul de wati. 

De unde stim asta?  Simplu: citim indicatiile fiecarui produs de pe site-ul Magic Led!

De exemplu, daca vrem circa1055 de lumeni (cam cat dadea pe vremuri un bec de 100 de wati), e suficient sa alegem un bec cu led de 12 wati.

Si uite asa ajungem sa facem o economie de 9-10 ori la factura de electricitate, beneficiind de aceeasi intensitate luminoasa a becurilor si spoturilor noastre.

Cat costa un bec cu led?

Magic Led, firma de la care eu am spoturi si becuri cu led, le ofera pe cele de 12 wati la un pret de 34 de lei/bucata.

Aparent poate parea un pret mare (desi daca o sa mergeti intr-un supermarket veti avea surpriza sa gasiti un asemenea bec si la 50 de lei), dar ganditi-va ca are un termen de garantie de 3 ani, timp in care factura la curent va fi extrem de prietenoasa, fara insa a trebui sa faceti economii drastice la lumina.

Aceste becuri cu led de 12 wati sunt asa de luminoase, incat eu zic ca v-ati putea orienta linistiti si spre cele de 10 wati, care au o intensitate lumnoasa de circa 810 lumeni, daca vreti sa va schimbati toate becurile vechi din casa.  Un asemenea bec costa doar vreo 25 de lei, asa incat investind vreo 250-300 de lei, va puteti lumina intreaga locuinta in mod inteligent.

Asadar, alegeti spoturi si becuri cu led, iar lumina o sa invadeze locuinta la niste petuir neasteptat de mici. Nu mai asteptati!


Spoturi cu led ieftine si becuri performante, la preturi mici, gasesti la Magic Led!



Un comentariu:

  1. Preturile becurilor cu LED nu sunt deloc mari, avand in vedere ca nu trebuie inlocuite atat de des precum becurile clasice. La ce ar folosi sa cumparam 10 becuri ieftine care se ard toate intr-un an, cand putem cumpara un singur bec LED, care este mult mai eficient? ;) Sunt intr-adevar o investitie buna in orice locuinta.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!