Pleci in vacanta la munte? Alege intelept tot ce iti trebuie de pe totalmag.ro!


TotalMag este locul in care musai trebuie sa ajungi acum, inainte de a pleca in concediu, pentru a te dota cu tot ceea ce iti trebuie pentru o incursiune in mijlocul naturii.

Poate ca v-ati saturat de balacit in valurile marii si vreti sa simtiti aerul tare al inaltimilor, asa ca un cort nou pentru locurile unde veti campa ar fi mai mult decat binevenit, nu-i asa?

Si de ce nu l-ati comanda online de pe totalmag.ro din sectiunea CORTURI, daca tot aveti posibilitatea aceasta?

Nu de alta, dar meteorologii au anuntat ca in zilele urmatoare vor fi 40 de grade Celsius la umbra, de aceea parca tot mai indicat este sa stati la loc ferit, ca sa nu faceti insolatie, cu o bere rece in mana, in asteptarea curierului care sa va aduca in colet un cort rezistent.


Ce ziceti de unul marca Snugpak The Bunker, pentru 3 persoane?



Cort ca acesta mai rar: foarte trainic, se poate folosi multi ani de acum inainte in drumetiile pe care le veti face impreuna cu familia.

Cea mai mare calitate a lui este ca rezista si la ploile torentiale, fiind fabricat din poliester Rip Stoc.

Extrem de utile sunt buzunarele amplasate in interiorul cortului, pentru ca, dupa cum prea bine stiti, aceia dintre voi care iubiti sa stati in aer liber, in camping, niciodata cand esti in cort nu prea stii unde sa iti asezi anumite obiecte pe care vrei sa le pastrezi in apropierea ta, nu in portbagajul masinii.

Mai adaugati cand veti face comanda si niste saculeti izolati termic pentru hrana deshidratata, ca poate vreti sa mai haladuiti nitelus pe munte, prin padure, si tare v-ar prinde bine in calitate de expeditionari iscusiti  sa aveti incalzita o asemenea hrana speciala pentru montaniarzi.

Un asemenea saculet izolat termic este bun pentru orice turist montan deoarece mai are o proprietate speciala: iti incalzeste mainile, daca se lasa brusc frigul, fiind dotat cu buzunare laterale tocmai bune pentru asa ceva. (Asta pentru ca tot am amintit de buzunarele interioare ale cortului Snugpak The Bunker!)

Magazinul online TotalMag este extrem de bine dotat  cu tot soiul de obiecte care va trebuie pe munte, asa ca vizitati-l chiar acum.

Mai mult, pentru ca sunteti cititorii acestui articol, puteti sa folositi codul pe care vi-l transmit acum: GETICAN1 , cu ajutorul meu, cei de de la TotalMag. Veti beneficia astfel de o reducere de 10%  la orice comanda efectuata!

Sigur o sa gasit multe lucruri pe placul dvs.!

Un comentariu:

  1. If you’re playing in} with $1 chips, then your base unit is 1. If your wager wins, you then get rid of the 점보카지노 primary and the final quantity on the sequence. You’ll remain with solely $4, which suggests the next wager should be worth this amount. As a adverse development system, it encompasses increasing your wager after every lost wager. The key principle is that you should to} ready to|be capable of|have the ability to} recoup the losses after a dropping streak with {a few|a couple of|a quantity of} wins, and never just one win as within the case of Martingale. ● You may have to wager way too many instances to win a decent sum of money.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!