Campania “Summer Black Week” - ocazia de a-ti innoi lenjeria de pat si de a vizita Parisul gratis!

Campania “Summer Black Week”, desfasurata in perioada 13-20 august va permite sa cumparati din magazinul online Lenjerii Pat Outlet cele mai grozave lenjerii de pat calitative, la preturi excelente.



In plus, la finalul saptamanii norocoase, toti clientii vor participa la o tragere la sorti in care puteti castiga o romantica excursie la Paris, asa incat chiar merita sa va incercati sansa in acest final de august.



Si lucrurile bune nu se termina aici, cu aceasta tombola si cu preturile la lenjerii extrem de convenabile.

La fiecare comanda pe care o veti face o sa aveti surpriza ca desi platiti doar o singura garnitura, veti primi doua lenjerii de pat, una dintre ele fiind gratis!



Mai mult, ele pot fi diferite atat in privinta materialelor din care sunt confectionate, dar si ca modele.

Mai exact, dvs. veti plati doar lenjeria de pat cu pretul cel mai mare si o veti primi pe cealalta, cu pret egal sau mai mic, absolut gratuit.

Din proprie experienta, pot sa spun ca seturile pentru pat comandate din magazinul online  despre care v-am spus in preambulul acestui articol sunt spectaculoase: din punctul de vedere al modelelor (exista zeci de variante de imprimeuri dintre care puteti alege pe acelea ce va plac mai mult), al materialelor (favoritele mele sunt cele dim bumbac satinat), usurintei spalarii.

O mentiune importanta, de care trebuie sa tineti seama la achizitionarea acestor lenjerii de pat este ca trebuie spalate cu apa avand o temperatura de maxim 30 de grade, folosind un detergent lichid pentru tesaturi colorate.

Eu asa am procedat si culorile au ramas vii, ca in momentul in care am primit prin curier coletul cu garniturile de pat din bumbac Pucioasa comandate in primavara.

Comenzile se pot face extrem de usor pe site-ul magazinului www.lenjeriipat-outlet.ro si veti primi rapid pachetul cu produsele comandate chiar la dvs. acasa.


Iata ce vreau eu sa imi cumpar in “Summer Black Week”:



Nu-i asa ca este tare frumoasa?



Atunci ce mai asteptati: puneti mana pe mouse si comandati si voi modelele ce va plac, pentru ca stocul de produse este extrem de limitat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!