Copilul v-a cerut sa-i cumparati un tanc adevarat? Sfatuiti-l sa incerce un joc cu tancuri pe net si poate renunta la idee!

Stefanut are tot soiul de idei in ultima vreme, care de care mai traznite, asa se face ca ieri mi-a cerut sa ii cumpar... un tanc!
Am ramas socata de o asemenea cerere bizara, mai ales ca noi suntem de felul nostru o familie foarte pacifista, care nu prea iubim pustile, pistoalele, mitralierele, tancurile sau avioanele de lupta...
Abia dupa aceea mi-am adus aminte ca am discutat saptamana trecuta cu Vlad pe marginea unui film pe care il revazusem amandoi cu multa placere: "Viata e frumoasa!" ("La Vitta e bella!"), un film exceptonal despre cum imaginatia poate sa te ajute sa treci peste cele mai dificile obstacole ale vietii.
Acolo, eroul principal, ajuns intr-un lagar de concentrare nazist, alaturi de fiul sau, ii spune acestuia, pentru a rezista ororilor naziste, ca vor participa la un joc in care premiul cel mare este... un tanc adevarat!
Probabil ca Stefanut ne-a auzit cand discutam si, ceea ce a inteles el din toata povestea aceasta a fost faptul ca orice copil poate avea un tanc adevarat, daca si-l doreste cu ardoare. Asa ca... mi-a cerut UN TANC!
Nu isi aveau rostul discutii de genul: "Ce sa faci tu cu un tanc?"
M-am gandit ca mai bine ii caut un joc pe internet cu tancuri, unul atractiv, care sa il captiveze si pe care sa il joace pana cand se va plictisi si o sa ceara lucruri mai normale: o tableta noua, o minge de fotbal, un costum de Superman, o trusa de magie, un zmeu sau o masinuta de pompieri....

Asadar am tastat pe motorul de cautare favorit: "jocuri tancuri" si am dat click...



Am avut noroc si am gasit jocuri cu tancuri foarte frumoase pe xjocuri.com. Si nu unul, chiar mai multe! Vlad chiar le-a incercat inainte, ca sa stie cam ce ii recomandam noi copilului, a fost entuziasmat si nu s-a mai dezlipit de laptop o dupa amiaza intreaga...
Si lui Stefanut i-au placut, asa ca acum nu mai lasa tableta din mana. Se joaca de-a tanchistul!
Cand se va plictisi, am sa ii propun sa testeze si un joc lego, pentru ca tocmai am vazut unul real la mall, pe care vreau sa il cumpar in acest weekend pentru el. 



Mi se pare o cumparatura mult mai nimerita pentru un copil, decat un tanc sau un avion de bombardament!

Plus ca si pe portal am gasit unele din aceasta categorie (lego) foarte frumoase!
Daca si voi aveti un baietel care vrea pusti, pistoale sau masinarii de razboi "adevarate", eu zic sa ii aratati site-ul de jocuri xjocuri.com. Acolo, poate sa isi descarce pornirile razboinice si sa uite ca jucaria pe care si-o doreste cel mai mult este o arma. Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!