Cursuri de baby sitter autorizate de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii poti urma la CPP Alexander's!

Tot mai multe persoane in cautarea unui loc de munca in tara si, mai apoi in strainatate, sunt interesate sa urmeze un curs de baby sitter.

Motivul?

Se pare ca am intrat si noi in randul tarilor civilizate, dovada ca tot mai multe familii care au nevoie de o persoana care sa stea cu copiii lor in timpul zilei, pe perioada in care ei sunt la servici, nu mai apeleaza la o vecina sau la o femeie oarecare, recomandata de o prietena ori recrutata prin mica publicitate, ci la o agentie specializata in furnizarea de personal calificat in ingrijirea micutilor.

A fi baby sitter nu este deloc o meserie usoara, presupune multa pricepere, iar abilitatile native ale personalului trebuie dezvoltate in cadrul unui curs de specialitate.

In plus, un copil trebuie in prezent ingrijit in consens cu epoca pe care o traim, asa incat este necesat ca persoana ce are grija de el sa cunoasca regulile unei alimentatii corecte, particularizate functie de nevoile specifice ale fiecarui copil in parte, modul de aplicare al eventualelelor indicatii medicale, de administrare a anumitor medicamente la orele si in dozele specificate de medic, modul in care cel mic isi poate dezvolta diferite deprinderi sub supravegherea persoanei ce il asista pe perioada zilei, cand parintii sai sunt la munca, de necasarul de ore de somn.

In plus, sa nu uitam nici de micile accidentate, inerente cand este vorba de un copil mic. Obligatoriu, persoana care are grija de micut trebuie sa cunoasca regulilele de baza care sa ii permita acordarea primului ajutor, absolut necesar pana la sosirea medicului, in cazul nefericit cand are loc un eveniment nedorit.

CPP Alexander's este un centru de pregatire profesionala cu notorietate in Bucuresti, care ofera cursuri speciale celor interesati sa faca din meseria de baby sitter - ingrijitor copii o cariera viitoare.

Un asemenea curs de babby sitter dureaza 3 luni, este recunoscut de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, si se finalizeaza cu un examen final (o proba scrisa si una practica), in urma careia aceia ce l-au urmat pot obtine, daca au facut dovada asimilarii cunostintelor predate cu eliberarea unui certificat de calificare.

Pentru a-l urma, persoanele interesate trebuie sa daca dovada (prin acte depuse la inscriere): ca au minim 10 clase si ca sunt apte de munca din punct de vedere medical.

Evident, ulterior, pentru a fi angajate de o familie, este nevoie sa demonstreze si faptul ca au cazierul curat, mai ales in contextul in care, in ultima perioada, la jurnalele de stiri au aparut mai multe cazuri revoltatoare de persoane care, in loc sa aiba grija de copiii familiilor ce le-au angajat, i-au maltratat, ceea ce a condus inclusiv la condamnarea lor definitiva in instanta.

Un asemenea curs de baby sitter costa 345 de lei (taxa de inscriere fiind de 100 de lei), dar exista si o reducere de 10% pentru someri, studentii la zi, persoane ce, desi lucreaza in domeniu, nu au facut pana acum niciun curs in acest sens.



Certificatul de calificare obtinut la finalizarea cursului este recunoscut atat in tara, cat si in in intreaga Uniune Europeana, asa incat, daca sunteti din Bucuresti, eu va invit sa intrati cat mai repede pe site-ul celor de la  CPP Alexander's pentru a cere detalii si a va inscrie la acest curs, daca va tenteaza sa aveti o asemenea calificare viitoare, de baby sitter (ingrijitor copii).








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!