Webstock 2015: pe 2 octombrie 2015 toti bloggerii sunt asteptati la cea mai mare sarbatoare anuala a blogosferei romanesti!

Ziua mea se apropie vertiginos si, ca in fiecare an, o sarbatoresc inclusiv prin participarea mea la Webstock, cea mai prestigioasa intalnire anuala a bloggerilor romani.

In acest an, 2015, evenimentul se va tine pe data de 2 octombrie, la doua zile dupa petrecerea zilei mele de nastere (care este pe 30 septembrie).

Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, se afla la a 8-a editie si, sunt convinsa, o sa imi permita sa aflu noi informatii interesante.

Plus ca imi va oferi sansa sa ma intalnesc cu prieteni mai vechi si mai noi din online, sa mai schimbam o vorba -doua si pe viu, nu doar prin mesaje.

Programul Webstock 2015 inca nu este definitivat, chiar si noi, bloggerii putem sa facem propuneri legate de ceea ce ne-ar place sa audiem la aceasta intalnire traditionala deja in peisajul blogosferei autohtone.

Bloggerii care nu au solicit inca o invitatie o mai  pot face accesand link-ul urmator: http://www.2015.webstock.ro/solicita-invitatie/

Voi reveni in saptamanile ce urmeaza cu programul complet al evenimentului, ca sa stiti ce surprize ne asteapta la aceasta editie, de o zi, ce va include, desigur, in afara de conferintele Webstock si gala premiilor Webstock, ca in fiecare an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!