Afla unde poti gasi un profesionist in reparatii masini de spalat, daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov

Dupa cum stiti deja, imi place sa lucrez cu profesionisti. Acelasi lucru il doresc si atunci cand este vorba de realizarea vreunui proiect ambitios la birou, de echipa internationala de sah online sau de o simpla reparatie prin casa.

Este cea mai buna cale de a accede la nivelul urmator...

Din fericire si cei din preajma mea par a se molipsi de felul meu de a gandi, asa incat nutresc speranta ca, macar in mediul meu, lucrurile se pot schimba macar un pic in bine, spre a deveni "ca afara".

Hai sa va dau cel mai recent si aparent banal exemplu: reparatia unei masini de spalat.

In Bucuresti, a avea o masina de spalat, daca stai la bloc, a devenit tot atat de obisnuit cu a avea un frigider sau un televizor. Ne scuteste de mult efort fizic si ne economiseste timp pretios. Plus ca a spala rufele manual nu garanteaza o curatire a lor perfecta, precum in cazul unei spalari automate.

Toate bune si frumoase, dar si masinile de spalat, ca orice obiect electrocasnic se mai strica. Si atunci de-abia ne dam seama cat de utila ne era in gospodarie aceasta inventie de uz casnic.

Asa ca incepe alergatura dupa un mester: intrebi prin vecini, pe la prieteni si rude, pe la birou... Multi ridica din umeri, altii il recomanda pe "nea Costica" sau pe "domnu'  Tudorel", care se pricep la toate: de la schimbatul unei prize la inlocuirea unei tevi la baie, de la montarea gresiei si a parchetului la fixatul unui dulapior in bucatarie si pana la reparatia geamului termopan din sufragerie care nu se mai inchide cum trebuie. Asa stand lucrurile, ne spune persoana binevoitoare, cu certitudine se pricepe (mesterul laudat) si la reparatul unei masini de spalat, ca n-o fi mare filosofie!

Tu ramai pe ganduri, gandindu-te serios daca o fi sau nu "mare filosofie", dar parca nu ai vrea un asemenea "mester atotstiutor" care in final se dovedeste a nu se pricepe cum trebuie cam la nimic, facand parte din marea familie a carpacilor care vor sa mai faca si ei un ban in plus nefiscalizat.

Parca nu ti-ai dori o reparatie de mantuiala, cale sigura spre inundarea vecinilor de la etajul inferior, care iti vor cere vehement tie socoteala (si te vor pune la cheltuiala), nu lui nea Costica sau domnului Tudorel cel laudat.

Asa mi s-a intamplat si mie de curand, cand mi s-a stricat masina de spalat si nu stiam la cine sa apelez.

Noroc cu prietena mea Violeta, care auzindu-ma ca intreb in stanga si in dreapta daca stie cineva un mester bun, specializat in reparatii masini de spalat, mi-a recomandat sa apelez la Master Service, o firma in care lucreaza profesionisti cu multa experienta in materia acestor aparate electrocasnice.

M-a invitat sa intru pe internet, pe site-ul lor, unde voi afla tot ceea ce ma intereseaza. Violeta a apelat deja la serviciile lor si a fost multumita pe deplin.

Am accesat pagina lor de prezentare online si m-am bucurat de numeroasele informatii pe care le-am aflat acolo.

Chiar exista avantaje deosebit de tentante pentru oricine apeleaza la ei, precum:

- deplasarea rapida pentru orice reparatii masini de spalat Bucuresti sau Ilfov(intre 30 de minute si 3 ore, functie de locatia unde sunt chemati), constatarea, diagnosticul si transportul fiind gratuite;

- exista echipe operative, gata de actiune, in toate sectoarele din Capitala;

- se ofera servicii de reparatii masini de spalat diverse (peste 20 de marci romanesti si straine);

- au pe stoc toate componentele necesare oricarei reparatii;

- nu doar ca repara masina de spalat, dar chiar ii imbunatateste modul de functionare, facand-o sa lucreze la parametri mai inalti decat cei anteriori;

- se ofera garantie de pana la 24 de luni la lucrarea executata (lucru extrem de important, din punctul meu de vedere)';

- preturile reparatiilor sunt extrem de convenabile, daca le raportam la calitatea serviciilor prestate.

Asa stand lucrurile ii voi contacta chiar azi, la unul din numerele de telefon existente pe site:
768024090 sau 0720940260.

Programul de lucru al echipelor de profesionisti in reparatii masini de spalat de la Master Service este de luni pana sambata intre orele 7 si 22. (Duminica se fac doar programari telefonice intre orele 8-22.)

 Daca si voi sunteti in cautarea unui asemenea specialist, va invit sa intrati pe site-ul masterservice.ro, sa va informati pe indelete de acolo (asa cum am procedat si eu), iar apoi sa ii contactati.




Garantat este o solutie cu mult mai buna decat la a apela la un asa-zis mester priceput la toate care va poate strica iremediabil masina de spalat, ba o sa va mai puna si in situatia sa aveti conflicte cu vecinii pe care s-ar putea sa ii inundati fara voie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!