Mergi la shopping oricand vrei cu ING

Comertul s-a dezvoltat enorm in ultima perioada, atat offline cat si online. Lanturile de magazine s-au extins, numarul site-urilor de e-commerce a crescut si astfel tentatiile au devenit si mai mari, in special in perioada reducerilor si ofertelor speciale. Cu toate acestea, majoritatea cumparatorilor sunt reticenti cand e vorba de cheltuielile pe care le fac, deoarece sunt constransi de buget.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa urmaresti un produs o buna perioada de timp, dar sa nu ti-l permiti, sau sa intre la reducere exact in perioada in care finantele tale sunt pe final?
Solutia salvatoare in astfel de cazuri este cardul de credit, care iti permite sa achiti produsul, intr-o anumita perioada de timp, in rate, fara dobanda.

Cu cardul de credit ING Credit Card iti extinzi si bugetul si aria de cumparaturi pentru ca poti plati orice in valoare de minimum 100 lei, in 12 rate fara dobanda, oriunde in lume (cu exceptia: Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord si Cuba), in magazine, sau pe internet.

Suma maxima pe care o poti imprumuta este de 35.000 lei, in limita a 3 salarii lunare nete, pe o perioada de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire  pe perioade succesive de 5 ani, asta daca indeplinesti anumite conditii.

Daca venitul tau e raportat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), nu mai trebuie sa prezinti adeverinta de salariu sau cuponul de pensie si poti obtine pe loc acest credit (exceptie facand situatiile ce pot aparea din motive independente de vointa bancii). In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF,  va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.La cardul de credit ING beneficiezi de serviciul aditional de plata in rate, de care te poti folosi la orice cumparatura de cel putin 100 lei pe care vrei sa o rambursezi: fie in 12 rate egale cu 0% dobanda, fie in 24 sau 36 rate egale cu 12% dobanda.

Un alt beneficiu al cardului de credit ING este ca poti rambursa in rate cumparaturile de la toti comerciantii acceptanti ai Cardului de Credit ING, de oriunde din lume (cu exceptia tarilor cu risc crescut: Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord si Cuba), dar si platile de facturi de utilitati realizate prin intermediul serviciului Fast Pay.

Pentru cumparaturile pentru care nu s-a solicitat plata in rate, beneficiezi de o perioada de gratie de maxim 45 de zile, pana la care poti rambursa sumele cheltuite, fara sa platesti dobanda.


Avantajele cardului de credit ING sunt multiple :
    Plata in rate oriunde in lume (Cu exceptia: Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord si Cuba.)
    Usor de gestionat si rambursat
    Stii mereu cat ai de plata cu serviciul notificare SMS
    Cumparaturi asigurate
    Siguranta sporita a tranzactiilor cu 3D Secure.
Shopping-ul la Paris sau Milano nu mai este doar un vis! Cu ING Credit Card ai 0% dobanda, la orice cumperi de minimum 100 lei in 12 rate! De acum poti renunta la constrangerile legate de buget si te poti bucura de achizitiile tale.

Afla mai multe detalii despre cardurile ING.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!