Afla cum poti economisi bani pentru Black Friday reparandu-ti masina de spalat... de Halloween!

Vremea spalarii rufelor manual a apus, asa incat tot mai des auzim vecinii intrebandu-ne daca nu stim vreun mester iscusit in reparatii masini de spalat.

Pare un lucru minor, dar daca stam sa ne gandim, a repune in stare de functionare un obiect casnic de folosinta indelungata este un obicei pe care treptat incepusem sa il cam uitam, pana cand, prin 2008, criza economica ne-a readus cu picioarele pe pamant.

Asa am scapat unii dintre noi  de febra a consumatorismului, si am devenit brusc mai chibzuiti, dupa lunga perioada de economii pe care am fost nevoiti sa o facem fara voia noastra.

SI totusi, oare ce e mai bine: sa aruncam dupa 2-3 ani lucrurile iesite din garantie si sa le inlocuim cu altele nou-noute sau sa le prelungim viata si post-garantie?

Asta si pentru ca , nu stiu cum se face, dar in ultima vreme aparatele electrocasnice mici sau mari functioneaza in cel mai bun caz aproape intotdeauna cat tine si perioada de garantie. La fel se intampla si cu "ajutoarele automate de spalat rufe".

Dupa ce acestea se strica subit in familii se ridica hamletiana intrebare: a fi sau a nu fi posesorii unei noi masini de spalat?

Cele de mai sus ar fi ramas doar o filosofie de doi bani, buna odar de exprimat pe blog, daca nu ni s-ar fi intamplat si noua zilele acestea sa nu mai fuctioneze masina de spalat.


Evident "aripa tanara" din casa, copiii,  care deja strang informatii despre cele mai atractive oferte de Black Friday  2015 (sarbatoare importata care la noi, la romani, s-a extins asa, ca o guma de mestecat de la o unica zi in an la o saptamana, ba chiar si la o luna in unele magazine), deja vor sa facem o cumparatura nou.

"Aripa mijlocie", adica noi, parintii, oscilam intre a nu le da dreptate si a le da, mai ales cand ei ne spun cat de multe operatiuni stiu sa execute noile modele de masini de spalat: cum spala cu apa rece sau aproape rece, cum folosesc ele detergent lichid (fie si acela promovat agresiv prin reclame pe toate canalele de media!), cum au ele zeci de programe pentru fiecare material textil in parte, cat de gentil storc ele lucrurile dupa ce le spala perfect, cat de inteligente sunt si fac economie de apa, dar si de curent electric.

De nu ne-am uita la cat costa o asemenea masina de spalat performanta, parca-parca am da comanda chiar azi... Chiar de nu urmeaza Black Friday ci Sarbatoarea de Halloween. 

Noroc cu "aripa inteleapta" a familiei (bunicii), care stiu ca se apropie sfarsitul de an si ne trebuie banuti pentru alte lucruri, nu pentru asa o achizitie costisitoare si, poate, inutila.

Asa ca le-au dat tema de casa nepotilor sa gaseasca, pe internetul ala unde stau cu orele, o firma care sa aiba trecut in obiectul de activitate si reparatii masini de spalat Bucuresti. Dar una foarte buna, cu specialisti, nu carpaci care sa spuna ca se pricep la toate, dar de fapt habar sa nu aiba de nimic.

Chiar nu este lucru usor ca sa te pricepi sa repari o masina de spalat moderna, in conditiile in care, la noi in tara se comercializeaza peste 30 de marci, incepand cu Artic si Beko si pana la Candy, Indesit (lista se imbogateste continuu).

MIsiune dificila pentru copii, totusi iata ca internautii familie noastre, demonstrandu-si maiestria, au gasit firma dorita pe site-ul reparatiimasinaspalatbucuresti.info.

Acolo, orice vizitator poate citi si o multime de informatii interesante despre masinile de spalat si, mia ales, despre cum sa alegi unitatea de service cea mai buna, asa incat sa te bucuri de o calitate deosebita a lucrarilor de reparatii, dar si de un pret corect al serviciilor prestate, incat sa nu iti golesti cardul pentru a plati reparatia.

Firma gasita de copiii nostri ofera service de specialitate in toate sectoarele din Bucuresti, oamenii de acolo avand peste douazeci de ani de experienta in materie de reparatii masini de spalat. 

Deplasarea la domiciliul nostru se va face gratis, masina noastra de spalat va fi consultata cu maxima competenta si, dupa ce i se va pune un diagnostic corect, asa, ca la medic, daca este o problema mai usoara, va fi rezolvata pe loc, daca insa boala sa este grava, o sa mearga la "spital", adica la service-ul firmei, unde cu siguranta specialistii vor reusi sa o repuna rapid in starea de functionare avuta candva.

Cu siguranta o sa ii contactam chiar azi, pentru ca, recunoasteti si voi,  nu ne dam seama de cat de folositor este un aparat electrocasnic (indiferent ca este el de mic sau mare), decat in momentul in care s-a stricat si esti lipsit de o parte din confortul pe care ni-l oferea.

Iar o masina de spalat chiar este un lucru de care nu te poti lipsi in 2015, asa cum scriam si in preambulul acestei postari.

Daca si voi aveti o problema cu masina voastra de spalat, intrati pe site-ul de care va ziceam pentru a afla datele de contact ale firmei respective si cereti o diagnosticare gratuita a defectiunii. In urma reparatiei veti avea doar de castigat.


Iar banii stransi pentru achizitionarea unei noi masini de spalat ii puteti folosi pentru achizitionarea unui alt obiect de folosinta indelungata pe care-l doreati demult sau, de ce nu, pentru plata un sejur de neuitat, pentru ca tot urmeaza perioada vacantelor de iarna.

Un comentariu:

  1. Si eu sunt de principiul ca aparatura electrocasnica trebuie intai reparata (daca nu cumva costul reparatiei se ridica la nivelul unui aparat nou) si apoi, in ultima instanta, inlocuita.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!