Afla unde poti comanda online cele mai interesante jocuri si jucarii educative!

Ati vazut cate jucarii educative gasesti in magazinul online Noriel?

Multe dintre ele sunt fascinante nu doar pentru copii, dar si pentru parinti si bunici, care se pot juca si ei cu tot soiul de jocuri interesante, menite sa dezvolte imaginatia, dar si bagajul de cunostinte, indiferent ca ai 3 sau 99 de ani. Pentru ca, vorba aceea, cat traieste omul invata!

Astazi am vizitat din nou site-ul noriel.ro si am petrecut multa vreme printre rafturile virtuale doldora de tot soiul de minunatii, care de care mai fascinante.

Stefanut vrea mereu noi si noi provocari, asa incat nu se poate multumi doar cu noua o masinuta banala, fie ea si teleghidata.

Noroc ca alegandu-i online jocurile si jucariile, am posibilitatea sa le analizez in detaliu, pentru a face comanda cea mai potrivita pentru varsta lui, dar si in raport de dorintele pe care le are la un moment sau altul.

Daca o sa intrati in magazinul Noriel, aflat la un click distanta, o sa observati in partea stanga a ecranului cateva filtre de cautare extrem de utile parintilor, care pot astfel selecta usor jocuri si jucarii educative in functie de marca, pret, caracterul produsului ales, varsta copilului, sexul acestuia.

In plus,  Noriel s-a gandit si la bugetele parintilor, asa ca exista si o optiune de cautare a jocurilor si jucariilor aflate in promotie, facilitate deosebita, care o sa ii bucure mult.

Oricum, preturile sunt rezonabile,de aceea este imposibil sa nu gasiti o jucarie sau un joc atractiv pentru copilul vostru.

Pentru Stefanut am ales de aceasta data, doua jocuri excelente: "Aventuri in Roma Antica" si "Trusa Eelectronistului".

Jocul educativ "Aventuri in Roma Antica" este un prim pas pentru ca prichindeii sa indrageasca istoria, civilizatia altor popoare.



Pachetul include o plansa de joc (puzzle), un zar cu o forma inedita (de ceas cu o sageata rotativa), 7 figurine si suporturi pentru acestea, 6 carti ofranda si un zar obisnuit.

Jocul este la reducere, pretul lui fiind de deoar 29,9 lei, de aceea, daca doriti si voi sa il comandati, eu zic sa va grabiti, deoarece stocul este pe cale a se epuiza rapid.

"Trusa Electronistului" este un set foarte interesant, compus din elemente ce vor fascina orice baietel (mic sau mare).



Desi acest kit din seria "Bazele Stiintei" este special destinat copiilor cu varste intre 5 si 14 ani (asta nu inseamna ca Vlad deja nu se pregateste a-i fi partener de joaca lui Stefanut de-a Mini-Tehnicus!).

Trusa am gasit-o pe site-ul Noriel la un pret foarte bun, de doar 52,90 lei, modic as zice eu, avand in vedere numeroasele componente existente in cutie, tocmai bune pentru un copilas ce se simte atras de minunile tehnicii.

Asadar, cu nici 100 de lei, i-am comandat lui Stefanut doua jocuri educative deosebite.

Plata o voi face ramburs, la primirea coletului prin curier, asa cum am procedat si in alte dati cand am mai comandat jocuri si jucarii de la Noriel, dar aceia ce doresc poti plati si prin card bancar.

Produsele alese ajung in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii in orice localitate din tara.

Daca esti client Noriel ai sansa de a acumula si puncte de fidelitate (la fiecare 10 lei cheltuiti primesti 7 puncte cadou). Mai multe informatii despre programul pentru puncte cadou gasesti in sectiunea special alocata pe site.

Daca vrei totusi sa vezi jucariile si jocurile (tu si copilul tau), inainte de a le cumpara, le poti rezerva gratuit pentru 24 de ore intr-un magazin fizic, din apropierea domiciului. Ai pe noriel.ro o harta a situarii acestora, asa incat o sa te descurci usor, iti garantez!

Mai mult, daca exista clienti ce vor sa faca o comanda mai mare ca valoare, daca detin un card de cumparaturi de la Raiffeisen Bank sau un card Star de la Banca Transilvania pot achita produsele in maxim 6 rate fara dobanda.

Acestea fiind spuse (si scrise), vizitati chiar acum magazinul online de jocuri si jucarii Noriel si aduceti fericire in ochii copiilor vostri comandandu-le jocuri si jucarii de acolo!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!