Ai inceput sa se antrenezi pentru Black Friday 2015?

Chiar daca Black Friday nu este o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului asta nu inseamna ca nu a prins deja de cativa ani buni si la noi in tara.

Black Friday 2015 Romania ar trebui sa aiba loc pe data de 27 Noiembrie 2015, ‘sărbătoarea reducerilor şi ofertelor’ fiind legata de evenimentul din afara.

Daca ai fi intrebat pe cineva acum 3 ani in Romania ce este Black Friday cu siguranta nu foarte multi romani ti-ar fi putut raspunde la aceasta intrebare. Lucrurile au evoluat rapid intre timp si fenomenul a prins amploare, “sarbatoarea reducerilor si ofertelor” fiind deja foarte populara la noi in tara. 

Nu va faceti insa griji, caci vor exista o groaza de oferte speciale in 2015, pentru ca multe magazine online de la noi si-au anuntat participarea la aceasta sarbatoare neconventionala, toate magazinele vor avea oferte de Black Friday, dar bineinteles ca exista participanti “traditionali” pe care e bine sa ii urmaresti indeaproape.

StarShinerS  este unul dintre aceste magazine online de fashion care livreaza produsele lor oriunde in Uniunea Europeana, asa ca, daca vrei sa iti modernizezi garderoba cu niste piese vestimentare exceptionale  de Black Friday, pastreaza la indemana adresa web a acestuia.



Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 20 Noiembrie si va dura pana pe 1 Decembrie, cu doua puncte culminante: Vinerile de 20 şi de 27 ale acestei luni.  Black Friday Romania 2015 este un “eveniment” pe care nu vrei sa-l ratezi: magazinele online au pregatit oferte excelente cu reduceri semnificative la produse din toate categoriile posibile, insa cele mai bune reduceri si oferte vor fi la produse electronice IT&C si haine, incaltaminte, produse de ingrijire personala.  

De departe fashion-ul este industria cu cele mai mari reduceri de Black Friday. Acest lucru se intampla si pentru ca marjele de profit ale magazinelor sunt mai mari in cazul articolelor de imbracaminte si incaltaminte. Daca vreti sa va schimbati garderoba complet, fara sa bagati mana prea adang in buzunar atunci perioada reducerilor de Black Friday din 2015 nu trebuie ratata.

In magazinul online StarShinerS vei gasi cele mai frumoase haine pentru femei si, in plus, este si singurul magazin de profil din Romania care ofera clientelor sale retur gratuit.


Nu degeaba se află în Top 50 cele mai vizitate site-uri de Shopping din România si în Top 5 cele mai vizitate site-uri din categoria Shopping - Clothing!

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!