Asigurarea de viata - un must have pentru orice om responsabil

Printre instrumentele de asigurare care au capatat un avant tot mai mare si in tara noastra in ultima perioada se numara asigurarile de viata, cu atat mai mult cu cat, gratie internetului,  acum ne putem informa comod, chiar de la noi de acasa, despre avantajele unei incontestabile ale incheierii unei asigurari de viata online.


Se pare ca romanii se aliniaza incet-incet cu occidentalii la acest capitol, mai ales ca exista beneficii importante in cazul incheierii unei polite de asigurari de viata.

Plus ca internetul ne-a simplificat tuturor existenta, asa incat o asigurare de viata se poate incheia mult mai simplu decat in urma cu niste ani, primul pas fiind completarea unui formular de pe site-ul companiei de asigurari favorite.

De ce o asigurare de viata?

Printre cele mai insemnate atuuri ale acesteia se pot enumera urmatoarele:

- reprezinta un real sprijin financiar pentru familie, in caz de deces al asiguratului, dar si pentru el insusi, in caz de boala grava, accident soldat cu o incapacitate fizica temporara sau permanenta;

- permite accesul la cash, dupa trecerea unei perioade timp anumite, deoarece o asigurare de viata poate sa fie nu doar un mijloc de protectie financiara al altor persoane,  ci si un interesant mod de economisire a unor sume destinate unor cheltuieli neprevazute sau pentru a le utiliza peste ani, cand persoana ce incheie o asemenea polita va ajunge la o varsta respectabila.

De mentionat la acest tip de asigurare este faptul ca ea este extrem de flexibila, putand sa fie personalizata in functie de dorintele celui ce incheie contractul. 

Clauzele suplimentare, dar si prima de asigurare, intervalele la care se efectueaza plata,  toate pot sa fie modificate pe parcursul derularii contractului, cu exceptia numarului de ani pentru care se incheie respectiva asigurare de viata.

Asigurarea de viata cu acumulare de capital este, de exemplu, de un real ajutor  parintilor tineri care vor sa construiasca un viitor sigur copiilor lor inca de la nasterea acestora. In acest fel, la 18 ani, copilul va primi  o suma de bani, iar daca asiguratul isi pierde viata pe timpul minoritatii fiului sau fiicei sale, compania de asigurari preia riscurile si plateste in continuare primele.

Pentru a afla tot ce va intereseaza despre asigurarile de viata, eu va recomand sa accesati cu incredere site-ul progresivasigurari.ro.

Veti gasi acolo, la sectiunea special dedicata acestui fel de asigurari, un formular cu mai multe rubrici, pe care, dupa ce v-ati conturat clar in minte cam ce doriti sa contina asigurarea dvs. de viata, il puteti completa.

Puteti opta intre o asigurare de viata obisnuita sau complexa (protectie si economisire, daca doriti sa fiti beneficiarul unei sume de bani dupa pensionare, asigurare pentru copii), pentru cazuri diverse:  deces (accident, alte cauze), spitalizare, interventii chirurgicale costisitoare, imobilizare la pat, aparat gipsat, invaliditate temporara sau permanenta. 

Lista ramane deschisa, asa incat, alaturi de consultantul in asigurari cu care veti colabora, puteti stabili forma finala a contractului de asigurare. Finala, dar si flexibila, dupa cum v-am precizat mai sus, pentru ca veti putea sa faceti modificari ulterioare, in raport de anumite evenimente ce ar putea surveni sau de dorintele dvs.

Ceea ce trebuie retinut este faptul ca in tara noastra, in prezent, se pot incheia asigurari de viata (in forma simpla sau complexa) de catre cetateni romani sau straini ce au varsta cuprinsa intre 15 si 65 de ani. (De dorit este ca aceasta limita maxima sa fie modificata, deoarece si varstele de pensionare vor fi in anii ce vin tot mai inaintate.)

Revenind la site-ul de prezentare Progresiv Asigurari, daca veti completa si expedia formularul de care va povesteam mai sus (lucru usor, doar cu un simplu click!), veti primi din partea unui agent de asigurari al companiei o oferta personalizata pentru a o analiza in detaliu.

Ulterior puteti afla informatii suplimentare atat prin e-mail, cat si telefonic, iar daca aveti posibilitatea sa ajungeti la sediul acestora, din Bucuresti, str. Nerva traian nr.25, si prin viu grai, "face to face".

Chiar merita sa va faceti o asigurare de viata, asa incat nu ezitati si o incheiati cat mai rapid. Este o dovada de civilizatie in epoca moderna, extrem de zbuciumata, in care traim.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!