Bucuresteni, pe 17 octombrie 2015, patrulele Do the Right Mix Romania intra in actiune!

Esti bucurestean si nu stii ce sa faci sambata asta, mai spre dupa-amiaza? 

Ce ai zice de o iesire in parc? 

Ce parc? Pai sa zicem Parcul Herastrau... Parcul Tineretului... sau Parcul Titan...  Acolo patrulele Do the Right Mix Romania intra in actiune!


Alegerea iti apartine tie si acelora ce te vor insoti (copii, sot, sotie, iubit, iubita, prieteni)... 

Meteorologii tocmai ce au anuntat ca in acest weekend vremea se va indrepta, asa ca ar fi pacat sa nu beneficiezi de o plimbare in aer liber, pentru a te incarca din plin cu energia anotimpului autumnal. 

In plus, daca te vei afla intr-unul dintre aceste parcuri, pe 17 octombrie, intre orele 14 si 17, ai mari sanse sa te intalnesti cu o patrula DRTM care te va "soma" sa raspunzi sincer la un survey. Si cum ordinul se executa, nu se discuta, sunt convinsa ca vei face acest lucru cu placere, mai ales cand vei afla ca astfel vei putea participa si la o tombola atractiva,  in urma careia 3 plimbareti repondenti se vor alege si cu cate un voucher de cumparaturi la Decathlon. 


Acest concurs inedit face parte din actiunile desfasurate in cadrul campaniei "Do the Right Mix Romania", parte a unui proiect european cu durata de trei ani, demarat in 2013 de catre Comisia Europeana, prin Directoratul General pentru Mobilitate si Transport. 

Popularitatea sa este mare atat in cele 27 de tari ce fac parte din Uniunea Europeana, dar si in Croatia, Liechtenstein, precum si in nordul continentului, in Norvegia si Islanda. 

Scopul principal al acestui demers international este de a constientiza locuitorii difeitelor state europene de avantajele combinarii diferitelor forme de deplasare in mediul urban. 

Mai clar, luand in considerare motivatia pentru care dorim sa ajungem din punctul A in punctul B al orasului, schimband un pic perspectiva, campania ne provoaca sa gasim cele mai bune combinatii de mijloace de transport care sa ne permita sa facem si economie de bani, sa ne pastram sanatatea, dar  si sa protejam in acelasi timp si mediul in care traim de noxele de tot felul.


Probabil unii dintre voi ati participat la concursul din octombrie 2014 desfasurat pe pagina DRTM de pe Facebook, prin intermediul aplicatiei postate acolo. 

Iata ca acum voucherele Decathlon le poti castiga daca te decizi sa iesi din casa sambata aceasta,  dupa ce ai luat pranzul, ca sa te plimbi printr-unul dintre parcurile enumerate mai sus. 

Folosind pentru călătorie cel mai potrivit mix de mijloace de transport, bucurestenii pot sa-si imbunatateasca sanatatea si starea financiara, dar pot si sa contribuie la protejarea "plamanului verde al orasului" (din ce in ce mai redus ca intindere).

 Uite si un clip edificator in acest sens: 


 


Sper ca te-am convins! 


 Ce zici, ne intalnim sambata in parc cu patrulele DRTM?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!