Ce este un elevator auto?

Zilele trecute ma plimbam pe un site, elevatorauto.ro, si ma intrebam sincer de ce ar da cineva bani pentru un astfel de dispozitiv. Din nefericire pentru mine nu prea ma pricepeam la masini, dar cum sunt o persoana curioasa am inceput sa caut informatii despre acest subiect.
Asa am ajuns sa aflu ca elevator auto este cel mai important utilaj care trebuie sa existe intr-un service auto care se respecta. Elevatorul ajuta la mutarea masinilor si in functie de numarul de coloane rezulta si greutatea pe care poate sa o aiba o masina pentru a putea fi ridicata de acest aparat minune.
O data informatiile adune mi-am dat seama ca pretul unui astfel de utilaj, cumparat de pe site-ul de mai sus, nu este deloc mare, ci din contra este unul foarte mic. Service-urile auto au in timpul unei zile foarte multi clienti, iar elevatorul le va usora foarte mult munca.
Ganditi-va doar cat timp pierde service-ul daca nu are un astfel de utilaj? Mai mult decat atat, daca de exemplu se opteaza pentru achizitionarea unui elevator cu 2 coloane, asta inseamna ca este bun pentru masinile mici.
In Romania, cei mai multi soferi conduc masini mici, deci daca ne rezumam doar la acestea cu siguranta service-ul va scoate banii investiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!