Intra in Town Fashion si gaseste-ti camasa slim fit potrivita!

Moda masculina incearca sa se fie ea in pas cu vremurile si cu moda feminina , de aceea, tot mai multi urmasi ai lui Adam au tendinta sa inlocuiasca acum camasile clasice cu camasi barbati slim fit, piese de baza in vestimentatia lor, care, pe langa faptul ca le confera purtatorilor un aer modern, mai au o mare calitate: ii fac sa para cu 5-10 kg mai supli, doar datorita croielii specifice.

Desi camasile traditionale inca rezista, fiind purtate mai ales la intalnirile de afaceri simandicoase, nu mai exista nici o croitorie care se respecta si niciun magazin, fie el offline sau online, care sa nu aiba in oferta si camasi slim fit.

Doar barbatii care au depasit o anumita varsta mai au (inca) retineri in a-si achizitiona asemenea camasi, fie ele cusute pe comanda sau alese "de-a gata",  dar chiar nu au de ce se teme ca ar arata ridicol imbracati intr-o asemenea piesa vestimentara. Totul este sa stie cum sa le aleaga.

Secretul cel mai mare pe care ar trebui sa il cunoasca pentru a arata elegant intr-o asemenea camasa
in trend este acela de a purta camasi slim fit cu un numar mai mare, din materiale de calitate, daca se poate din fibre naturale, niciodata supraelastice.

 La o camasa barbateasca slim fit foarte important este gulerul (forma si marimea acestuia trebuie sa fie potrivita, in deplina armonie armonie cu fata) si sa se aseze frumos pe corp (cusaturile trebuie sa fie executate cu multa dibacie).

Aceste tipuri de camasi pot sa fie: classic fit, slim fit sau extra slim fit.

Si in cazul acestor piese de vestimentatie moderne, slim fit, eleganta maxima se obtine daca purtatorii vor alege una de culoare alba sau neagra. Evident, recomandarea stilistilor este aceea ca intotdeauna o camasa cu maneca lunga este mai potrivita decat una cu maneca scurta, indiferent de ocazie (si de gradele din termometru!).

Se mentin, desigur, si celelalte reguli: o camasa cu dungulite subtiri, verticale, in culori mai inchise, te va face sa pari mai suplu, una in culori vii, cu forme geometrice diverse (carouri, cerculete) va adauga un pic de greutate siluetelor prea filiforme.

Intotdeauna, dupa cum am precizat mai sus, sunt de preferat materialele din fibre naturale, in loc de acelea sintetice.

O gama larga de modele de camasi barbatesti slim fit gasesti in magazinul online Town Fashion, pe care te invit sa il vizitezi cu incredere.

Gasesti acolo camasi cu maneca lunga sau scurta, camasi cu buzunare sau fara, cu diverse tipuri de gulere, uni sau cu imprimeuri, intr-o multitudine de culori, pentru orice ocazie si orice marime.




Preturile, dupa cum te vei convinge singur, sunt extrem de bune, iar calitatea deosebita. Pe acest site gasest haine avand preturi cu pana la 70% mai mici decat in magazinele offline, iar coletul, dupa confirmarea comenzii, ajunge in posesia ta in maxim 24 de ore, prin curier rapid.

O sa beneficiezi si de cel mai mic pret de livrare (8 lei in Bucuresti si 16 lei in tara), daca o sa comanzi de pe townfashion.ro, iar daca valoarea este de minim 300 de lei transportul este gratuit. Achitarea se face la primirea coletului, deci nu exista niciun risc pentru client.

Intra pe site si o sa gasesti acolo mult mai multe piese vestimentare care te vor imbia sa le cumperi, nu doar camasi slim fit, ai sa vezi.

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!