Optimizare SEO: Castiga vizibilitate pe net aplicand sfaturile de pe blogul DWF!

In zilele urmatoare vreau sa lansez un nou blog al echipei mele de sah, asa incat acum incerc sa aflu cel mai recente noutati in materie de optimizare SEO.

Evident, cel mai bun mijloc pentru acest demers al meu este sa citesc articolele scrise de catre specialistii de la Digital Workforce - agentia digitala specializata in crowdsourcing, SEO si reputation management cu care colaborez.

Concret, ma intereseaza in special ce cuvinte cheie sa utilizez in articolele mele sahistice (mai ales ca multe dintre ele vor fi scrise in limba engleza). Majoritatea colegilor mei de echipa sunt straini, in special americani si englezi, asa ca imi doresc ca blogul team-ului nostru sa fie pe prima pagina Google cat mai rapid.

Din fericire, am gasit pe dwf.ro un articol foarte bun, purtand titlul: "Cum se face o analiza de cuvinte cheie SEO pentru website?"

Mi-a placut mult aceasta postare pentru ca nu se rezuma la chestiuni generale, teoretice, din care nu intelegi mare lucru, ci ajuta internautii interesati de SEO printr-un exemplu concret, pe intelesul tuturor.

Recunosc, am participat inainte si la un webinar, al unui renumit specialist in optimizari, dar, sincer, nu am inteles mare lucru din toate graficele si termenii aceia tehnici, iar timpul meu este foarte limitat, de aceea prefer sa invat lucrurile de baza, pe care le pot aplica usor si cu maxima eficienta.

Cineva spunea ca adevarata maiestrie consta in a face cat mai bine lucrurile de baza dintr-un anumit domeniu.

Asa voi proceda si eu: vreau sa citesc articole despre optimizare usor de inteles si cu multe exemple practice. Iar pe blogul celor de la Digital Workforce chiar gasesc asa ceva.


In articolul mentionat, despre analiza cuvintelor cheie, sunt prezentate si anumite instrumente gratuite care pot ajuta un blogger, fie el incepator sau chiar mai avansat, sa se descurce in aceasta lume,in continua transformare, a   elementelor potrivit de utilizat pentru dobandirea unei vizibilitati inpresionante in online.

Acest articol poate prezenta interes si pentru aceia dintre voi care vor sa isi deschida un magazin online, cu atat mai mult cu cat si exemplul de care va vorbeam se refera exact la asa ceva : la un magazin online cu ceaiuri.

Intr-o perioada in care business-urile desfasurate pe net sunt intr-o continua expansiune, chiar este indicat sa ai habar despre optimizarea SEO, indiferent daca pornesti la drum de unul singur sau beneficiezi din start de ajutorul unui specialist in domeniu.

In definitiv, este precum ai merge la un salon de coafura: degeaba te programezi la stilistul cel mai bun, daca tu nu stii ce sa-i ceri!

Plus ca un antreprenor online, de regula incepe prin a experimenta, inainte de a cheltui bani in promovare.

Din acest motiv, multi cauta in prezent un tool de keyword research gratuit cat mai bun. Poate ar fi bine sa le testati pe acelea recomandate de catre oamenii de la Digital Workforce. Ce ziceti de Keyword Tool, de exemplu, daca vreti cuvinte cheie de impact?

O sa gasiti pe blogul DWF multe postari utile, pline de recomandari, destinate in special acelora care nu dispun deocamdata de banii necesari lucrului cu o agentie de profil.



Evident, pe masura ce afacerea lor online va prinde contur, iar profitul va aparea, a apela la oamenii cu experienta in domeniu pentru optimizarea site-ului de prezentare a produselor si/sau serviciilor pe care le comercializeaza, nu va mai fi ceva facultativ, ci cu adevarat o necesitate, daca vor dori sa se bata de la egal la egal cu acei competitori puternici din segmentul lor de activitate.

Dar pana atunci, citind articolele DWF o sa puteti sa fiti informati cu lucrurile actuale din domeniul SEO si sa experimentati diferite instrumente virtuale, aducatoare de beneficii pentru afacerea voastra.

Desigur, daca tot veti deveni fani Digital Workforce, ideal ar fi sa colaborati in viitor chiar cu specialistii de aici, deoarece cu siguranta veti vorbi "aceeasi limba SEO".

In ce ma priveste, chiar daca nu am inca o afacere online, voi aplica sfaturile DWF pentru ca Getica International, team-ul meu, sa aiba cel mai grozav blog .


Nu am nicio indoiala ca asa va fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!