Pulovere dama: tendinte toamna-iarna 2015-2016

haine groaseA venit sezonul rece, moment in care ne facem curatenie in dulapuri. Punem la pastrare hainele de vara si le scoatem pe cele de iarna. In mod clar in garderoba ta se regasesc tot felul de pulovere dama. Stii insa care sunt tendintele din sezonul toamna -  iarna 2015 – 2016? Daca nu stii, iti spunem noi ce pulovere se poarta.

Sunt la moda in acest sezon puloverele tricotate. Acestea arata incredibil de bine si pot fi purtate cu o camasa pe dedesubt, cu o pereche de pantaloni pana la glezne si cu o pereche de botine lucioase. N-o sa-ti stea rau deloc, dimpotriva.

La moda in acest sezon sunt si puloverele tricotate multicolore, scurte. Ele pot fi purtate cu o fusta scurta din piele si o pereche de cizme mai lungi, ce au un toc patrat.

Anul acesta se poarta si puloverele cu gulere extravagante. Pot fi o multime de modele de gulere care te vor scoate in evidenta zi de zi.


tinute sport


Puloverele cu imprimeu sunt la moda si in acest sezon. Poti opta pentru tot felul de imprimeuri, de la imprimeurile abstracte, pana la cele cu flori sau cu scris. Astfel de pulovere merg perfect cu blugi sau cu diverse tipuri de fuste, in functie de puloverele pe care le alegi.

Puloverele cu dungi verticale sunt piese vestimentare la moda in sezonul toamna-iarna de anul acesta. Merg bine cu blugii skinny sau cu cei cu talie inalta, daca puloverul este mai scurt.



Tinuta pe care o porti defineste de multe ori personalitatea pe care tu o ai. Sunt o multime de piese vestimentare. Cu siguranta vei gasi ceea ce te defineste pe tine. Poti cauta tinuta potrivita si online in magazinele de profil. Astfel economisesti timp si iti gasesti mult mai simplu ceea ce ai nevoie si la preturi mult mai bune. 


tinute moda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!