Reconstructia mamara - o operatie care readuce unei femei stima de sine si pofta de a trai

operatii estetice Romania Reconstructia mamara dupa mastectomie a devenit in zilele noastre un lucru obisnuit, cu atat mai mult cu cat este o cale de diminuare a impactului pe care o pacienta il are cand isi pierde unul sau ambii sani.

Dupa cum deja multe femei stiu, mastectomia este recomandata unei bolnave de cancer la san sau care are tendinta de a dezvolta tumori canceroase la nivelul unuia sau ambilor sani.

Este o decizie dificil de acceptat, dar pana la urma supravietuirea este mai importanta decat o asemenea operatie care conduce la o mutilare fizica.

Noroc ca in prezent chirurgia estetica poate sa rezolve cu brio acest lucru, redand pacientelor operate stima de sine.

Exista numeroase discutii in lumea medicala cu privire la momentul cel mai potrivit in care sa se realizeze reconstructia sanului (sanilor). Unii considera ca se poate face chiar la momentul operatiei de mastectomie, altii la un interval cuprins intre 6 si 12 luni, asteptandu-se mai intai sa se produca o vindecare completa a zonei.

Evident, decizia unei operatii reconstructive este strict personalizata, difera de la pacienta la pacienta, in functie si de sfaturile acordate de medicul chirurg si de starea de spirit a femeii respective.

Oricum, opinia majoritara este aceea ca o vindecare prealabila a zonei este de preferat, eliminandu-se astfel nedoritele complicatii ulterioare.

Reconstructia mamara este o operatie chirurgicala laborioasa care poate fi executata in mai multe feluri:

- folosindu-se un implant siliconic;
- utilizandu-se diverse lambouri (fragmente de tesut ale pacientei prelevat edintr-o zona donatoare);
- un mix intre implant si lambouri.

In prezent numeroase unitati private de chirurgie estetica pot realiza reconstructii mamare, Romania avand specialisti foarte buni in aceasta privinta.

Daca sunteti in cautarea unui medic chirurg de top, cu multa experienta in asemenea operatii de finete, il puteti gasi la Zetta - un centru de excelenta in chirurgie plastica estetica si reparatorie, o unitate medicala renumita din Bucuresti, unde va puteti adresa cu multa incredere.

Toate interventiile chirurgicale ce au loc in Clinica Zetta, se desfasoara la sediul acesteia, in Bucuresti, pe strada Ghita Padureanu nr. 5, la parter, in cartierul Floreasca din sectorul 2. 




Aceasta unitate privata de top din Capitala dispune de echipamente de ultima generatie, care alaturi de echipa exceptionala de chirurgi ce isi desfasoara activitatea aici, asigura un act medical de inalta calitate, de nivel international.

Sala de operatie dispune de un flux laminar de aer pentru asigurarea unei atmosfere sterile si cu un aparat de anestezie extrem de performant care sa reduca la minim efectele secundare dupa trezire.

Puteti efectua in aceasta clinica nu doar operatii de chirurgie reconstructiva mamara dupa mastectomie, ci si alte operatii estetice, de mai mica sau mai mare anvergura,  care va vor face sa va redobanditi increderea in voi insiva, sa va redobanditi optimismul si placerea de a trai.

O sa gasiti pe site-ul de prezentare si al Clinicii Zetta si anumite facilitati de plata, prin Banca Transilvania (Star Card).


Acolo o sa puteti face si un tur virtual al acestei unitati medicale private deosebite. 

Intrati asadar pe clinicazetta.ro si cautati acolo informatii detaliate despre operatiile de chirurgie estetica si reparatorie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!