Trateaza stresul cu stravechi remedii naturiste asiatice

Ai auzit de Stresclin Complex de la Sun Wave Pharma? Este un produs 100% naturist care amelioreaza starile de suprasolicitare nervoasa, atat de frecvent in zilele noastre.

Primul lucru pe care un om stresat il observa este acela ca are insomnii, fapt ce conduce la un grad de oboseala tot mai mare, cu grave consecinte asupra organismului in ansamblu, nu doar a sistemului nervos central.

Avand in componenta extracte de Withania somnifera, Bacopa monnieri si Nardostachys jatamansi, acest produs pe care il gasiti pe Bioportal este un adjuvand foarte eficient pentru regasirea acelei stari de bine (inclusiv a unui somn de calitate), stare de multa ori pierduta in noianul de probleme pe care le avem de rezolvat zilnic, in coplesitoarele ore de munca.

Stilul de viata modern are un impact extrem de puternic asupra starii noastre de sanatate, de foarte multe ori negativ, de aceea este bine sa apelam, cand avem sansa,  la remedii stravechi care sa ne readuca rapid pe linia de plutire.




Stresclin Complex de la Sun Wave Pharma este un asemenea produs, cu certe beneficii pentru organismul nostru, care strange impreuna principii active prezente in trei plante asiatice extrem de valoroase, cunoscute de mii de ani de catre locuitorii tinuturilor unde acestea cresc.

Iata pe scurt, cateva informatii despre acestea...

Withania somnifera, planta care mai cunoscuta si sub numele de Ashwagandha (ginseng indian sau cires de iarna) are numeroase indicatii, nu doar in ceea ce priveste lupta impotriva stresului, anxietatii, tulburarilor asociate cu depresia ci si intr-o paleta larga de alte afectiuni ale corpului uman.

De subliniat este faptul ca principiul activ care neutralizeaza stresul este inca misteros, neputand sa fie inca descoperit de catre cercetatori, in conditiile in care efectele acestei plante in privinta calmarii sistemului nervos sunt deja clar evidentiate de multa vreme.

In urma studiilor efectuate de catre specialisti din intreaga lume s-a ajuns la concluzia ca Ashwagandha este un ajutor de nadejde si in diabet, cancer, reumatism, artrite, hipertensiune arteriala.

Surprinzator este faptul ca ginsengul indian nu prezinta toxicitate, asa incat  indienii o utilizeaza din vremuri stravechi pentru stimularea energiei, mentinerea starii generale bune de sanatate si longevitate.


Bacopa monnieri  (isopul de apa) este o alta planta de origine indiana cu proprietati terapeutice redutabile in ameliorarea si chiar vindecarea unor afectiuni ale functiilor cerebrale,  pierderi de memorie. 

Ea contine principii active extrem de valoroase in combaterea stresului si insomniei, in ridicarea nivelului de serotonina ("hormonul fericirii").

Nardostachys jatamansi (nardul), a treia planta din componenta produsului Stresclin Complex de la  Sun Wave Pharma  este o planta recoltata din zona Muntilor Himalaya (Nepal). Din ea se extrage din vremuri stravechi mirul de nard.  Nardul calmeaza, stimuleaza atentia, reduce atacurile de panica, totul fara a provoca somnolenta. 

Ingemanate in acelasi produs,  principiile active prezente in aceste trei  minuni ale naturii, vor avea efecte evidente asupra persoanelor care doresc sa aiba la indemana un mijloc eficient de lupta impotriva stresului care ii copleseste.

Pe bioportal.ro gasesti nu doar Stresclin Complex, dar si alte peste o suta de produse naturiste farmaceutice produse de Sun Wave Pharma, inclusiv remedii contra insomniei, asa incat vizitati cu incredere acest magazin online bio.

Evident, o vizita la medicul de familie se impune inainte de orice, acesta fiind cel mai in masura sa iti dea un sfat competent in materie  ce anume sa comanzi pentru a-ti ameliora si ulterior mentine o buna stare de sanatate.

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!