Vrei sa comanzi un scaun de birou ergonomic? Afla cum sa il alegi!

Daca in trecut o activitate "la birou" era un vis la care multi aspirau, speriati de munca preponderent fizica, iata ca dupa '89 din ce in ce mai mult a merge la serviciu este egal cu a merge la o firma, unde stai tintuit pe unul dintre acele  scaune birou, mai mult sau mai putin incomode, minim opt ore in fata unui computer, ba chiar si mai mult timp, daca ai norocul (sau ghinionul?) sa fii "corporatist".

Si cum asta nu ar fi destul, cand ajungi acasa, de multe ori, tot la un birou ajungi, in fata unui monitor...

Stiti cu totii bancul acela: "Care este primul lucru pe care il face un IT-ist dupa ce ajunge acasa? Raspuns: deschide calculatorul!"

Recunoasteti, chiar daca nu sunteti informaticieni, tot asta faceti si voi, la fel cum pe vremuri, cand intrati in casa, primul lucru era sa deschideti televizorul.

Iata in continuare doar cateva raspunsuri la intrebarea: de ce ne trebuie scaune ergonomice la munca sau acasa?


De multe biroul de la firma este a doua casa, iar casa este al doilea birou, asa ca tot mai multi  dintre noi petrecem perioade lungi asezati pe un scaun doar in aparenta ergonomic, de cele  mai multe ori incomod, ceea ce conduce incet dar sigur la dureri de spate si scaderea eficientei muncii pe care, de voie, de nevoie, o desfasuram.

Alegerea unui scaun de birou bun este de multe ori dificila si, daca la locul de munca nu putem reusi mereu sa ne convingem sefii sa investeasca in unele noi, adecvate, macar putem sa il schimbam pe acela de acasa cu un scaun de birou ergonomic cu adevarat, cu adevarat relaxant.

Nu va ganditi ca un scaun de birou bun trebuie sa fie obligatoriu mare, incapator. Cele mai multe scaune sunt mult prea mari pentru posesorii lor, mai ales daca acestia au o statura medie sau mica, ori sunt mai filiformi.


Daca va recunoasteti ca facand parte din aceste categorii de utilizatori, tineti minte ca un scaun nu este ergonomic doar pentru ca are un suport pentru spate, o tetiera si alte cateva elemente suplimentare de siguranta. Acestea toate, daca scaunul cu pricina nu se potriveste conformatiei corpului dvs., se poate transforma rapid dintr-un scaun de birou relaxant intr-un scaun de tortura.
Nu va jucati cu sanatatea voastra!

Cand alegeti un scaun de birou verificati daca va puteti sprijini confortabil cu spatele de spatar, in timp ce talpile picioarelor se sprijina ferm pe podea. Soldurile trebuie sa fie la acelasi nivel cu genunchii. 

Evident, daca nu putem sa ne facem un scaun de birou pe comanda, putem alege macar un scaun ergonomic reglabil.

Nu uitati nici de cotiere (ideal ar fi sa le puteti regla si chiar indeparta, dupa dorinta). Asa va puteti  odihni bratele, palmele, cand obositi de atata lucru la calculator.

Un scaun de birou foarte bun este acel scaun ce se poate inclina dupa voia utillizatorului, pentru a nu-i suprasolicita muschii de baza. Asa se elimina agasantele dureri de spate, gat, brate.

Trebuie retinut ca omul nu este o fiinta care sa poata ramane in aceeasi pozitie statica ore intregi, asa incat, pentru o mai buna productivitate a muncii, ca sa nu mai vorbim de acele sectoare de activitate in care se cere o creativitate sporita, un scaun de birou cu adevarat performant nu este un moft, ci un real must have.

Daca va ganditi sa va achizitionati un scaun office nou,  va recomand sa intrati pe site-ul importatorscaune.ro unde o sa gasiti o gama larga de scaune ergonomice, din piele naturala, piele ecologica, mesh si stofa.

Au o calitate deosebite si le gasiti intr-o paleta larga de modele si culori, clientii putand sa comande acele produse ce se potrivesc cel mai bine spatiilor unde vor fi asezate (firme, biroul din locuinta personala, camera copilului).

Oricine, indiferent de statura, greutate, varsta, buget, isi poate gasi aici, in acest magazin online,  scaunul de birou ideal.

Transportul este gratuit, iar comanda ajunge prin curier rapid in 18-24 de ore in orasele resedinta de judet, iar in celelalte localitati in maximum 24-48 de ore.

Nu va neglijati sanatatea si schimbati-va cat mai rapid scaunul de birou!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!