Ia-ti un apartament in NewTown Residence, daca vrei sa traiesti in stil occidental!

Tot mai multe perechi de tineri au inceput sa se intereseaze de oferta de apartamente Bucuresti, construite mai ales in zone bune, asa incat sa poata beneficia de un confort deosebit, dublat si de usurinta cu care pot ajunge la firmele unde lucreaza.

Incet-incet, avantul de a evada din aglomerata noastra metropola s-a mai diminuat, in conditiile in care viata in zonele limitrofe nu este intotdeauna paradisiaca, dupa cum au putut simti pe propria piele curajosii ce s-au mutat "la tara", in locuinte la curte, construite pe repede inainte, multe dintre ele cam pe acelasi tipar anost: o sufragerie imensa la parter si cateva dormitoare la etaj, cu mobila banala, stiti voi, brandul acela suedez popular, care vinde piese ieftine, pe care ti le asamblezi singur.

In conditiile in care ei lucreaza in Bucuresti, copiii invata la gradinite si scoli tot de aici, multe cupluri au ajuns la concluzia ca este destul de obositor sa faci zilnic naveta, chiar daca au propriul mijloc de locomotie si nu mai sunt nevoiti sa ia "rata", asa cum o faceau locuitorii satelor pe vremuri.

Adevarul ca multi dintre acestia s-au nascut "intre betoane", sunt copii ai blocurilor, iar ruperea de oras, fie si partiala, i-a facut sa se simta cumva dezradacinati. Stiu, pare cam ciudat sa vorbim de radacini si asfalt, dar in cazul lor este purul adevar.

Iar in acest caz, o solutie ideala pentru redobandirea statutului de bucuresteni 100% ar fi sa se mute intr-un apartament nou, dotat cu toate utilitatile, modern, situat intr-o zona cat mai putin poluata atmosferic si fonic, dar care sa se afle si cat mai aproape de centrul metropolitan.

Nu credeti ca exista asa ceva in Bucuresti?

Eu va garantez ca nu este o utopie, cei interesati chiar pot sa isi cumpere o locuinta moderna, intr-un complex rezidential de top, unde deja s-au mutat peste 600 de familii.

Cvartalul de locuinte de care va povestesc se afla in sectorul 3, in zona de est a Bucurestiului, mai precis in cartierul Dristor, foarte aproape de statiile de metrou 1 si 2 (cam la 100 de metri!), dar si de mijloacele RATB.




Bine, o sa spuneti ca tot masina personala ramane de baza, dar uneori este bine sa existe si variante de trasport in comun subteran si de suprafata, pentru situatii mai mult sau mai putin exceptionale.

Complexul NewTown Residence, despre care este vorba, si-a castigat o reputatie deosebita in randul acelora ce apreciaza confortul, linistea, siguranta deosebita, pentru ei si familiile lor.

In apropiere se afla mai multe crese, gradinite si scoli, supermarketuri, piete, banci, Parcul IOR si Spitalul "Victor Babes".

Locuintele din acest complex rezidential sunt un pic mai scumpe decat cele obisnuite, dar merita toti banii, deoarece chiar sunt "ca in Occident".

In aceasta perioada exista o oferta promotionala in Complexul NewTown Residence, la apartamentele cu 2, 3 sau 5 camere, preturile pornind de la 85.000 de euro plus TVA.

Spre exemplificare, un apartament cu 3 camere de 99.000 de euro plus TVA (pret redus de la 121.000 de Euro plus TVA),  este predat la cheie cu finisaje superioare si echipat cu toate cele necesare.

Locuinta are parchet laminat triplu stratificat, gresie si faianta in baie, hol si bucatarie.

In fiecare camera exista aparate de aer conditionat, geamuri termopan inalte de 1,60 cu parapet de 65 de cm, ceea ce garanteaza o luminozitate mare a incaperilor.




Balconul spectaculos se intinde pe toata lungimea apartamentului si are o latime de peste 2 metri, cu o balustrada din sticla laminata si inox.

Bucataria este dotata cu dulapuri, corpuri suspendate, blat de lucru generos, precum si cu produse electrocasnice calitative, de la branduri mari. Astfel, exista o combina frigorifica performanta, o masina de spalat vase, plus o masina de spalat rufe. 

Baile, la randul lor sunt utilate corespunzator.

Apartamentul are centrala termica individuala automatizata cu boiler instant, precum si contoare individuale pentru apa rece, gaz si energia electrica, deci nu va trebui sa platiti utilitatile pausal.

In Complexul NewTown Residence exista suficiente locuri de parcare subterane si supraterane, paza la intrare, monitorizare video si acces pe baza de cartela, asa incat cei ce locuiesc acolo chiar se simt ca in strainatate.

Le recomand celor interesati sa intre pe site-ul newtown.ro si sa afle toate detaliile ce ii intereseaza.

Este o oportunitate care nu trebuie pierduta, pentru ca numarul apartamentelor disponibile este limitat, fiind o oferta cu adevarat tentanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!