Cel mai bun salon de frumusete din sectorul 5

Lume, lume! Un nou salon frumusete sector 5  se pregateste sa isi deschida portile pentru reprezentantele sexului frumos pe data de 6 mai 2016! Nu ratati Marea Lansare!


Acelea dintre noi care locuim in zone ale acestui mult prea surprinzator sector vanghelian, precum 13 Septembrie, Panduri si Cotroceni,  stim deja ca pentru a beneficia de servicii de beauty  foarte bune, pana in prezent degeaba am cam cautat noi pe motoarele de cautare de pe net dupa tag-urile: "salon frumusete 13 septembrie" ori "salon infrumusetare 13 septembrie", pentru ca nu prea am aflat rezultate care sa ne multumeasca.


Asa incat, volens-nolens, tot spre El Studio din zona Unirii ne-a fost salvarea, daca ne doream servicii de calitate, nu de "Piata Rahova sau Ferentari", indiferent ca vorbeam de cosmetica sau coafura.
Pentru ca, da, absolut degeaba tastam pana ne toceam unghiutele chiar si "coafor 13 septembrie", tot nu reuseam sa gasim un loc de top unde sa ne facem increzatoare o programare telefonica. Pur si simplu ar fi fost o adevarata loterie sa apelam la vreo unitate de profil din zona daca ne doream o schimbare de stil radicala.

Pentru mine chiar era o aventura sa gasesc o ora libera la vreun stilist, cand decideam sa ma programez la El Studio din Unirii, atat de multe erau solicitarile,  de aceea sunt incantata ca acest stres a disparut!
Si vreau sa impartasesc si cu voi aceasta veste mare: pe 6 mai 2016 se deschide noul El Studio - salon frumusete 13 septembrie, ceea ce ne va permite sa ne facem mai frumoase, fara a mai trebui sa parasim cartierul in care locuim, pentru a merge in alte zone aglomerate ale Bucurestiului, in acest sens.
Ei bine da,  pe 6 mai o noua fila se adauga in povestea frumoasa despre saloanele de beauty pe care le-a deschis in Bucuresti grupul El Studio,  incepand cu anul 2005.
A fost odata ca niciodata, in urma cu unsprezece ani, cand se lansa in zona de top a Capitalei, in Floreasca, primul salon de infrumusetare. Cam asa incepe istoria lor...
A urmat in 2009 - El Studio Timpuri Noi, in 2012 - El Studio Lacul Tei, urmate mai apoi de saloanele din Calea Mosilor (2013), Unirii (2014) si Lujerului (2015).
Noul salon frumusete sector 5 este, dupa cum observi, a saptea piesa din puzzle-ul EL Studio, brandul cu mare notorietate, castigata in lunga perioada de cand ofera servicii pe piata de profil din Bucuresti.
De acum inainte,  cuvintele "coafor 13 septembrie" nu vor mai fi goale de continut, ci pline de certitudinea ca dupa o vizita la salon o sa fim cu adevarat stralucitoare, avand o tunsoare sau o coafura chic, care sa ne puna in evidenta trasaturile, o manichiura eleganta, un machiaj in trend.
Adresa exacta a noului templu al frumusetii din sectorul 5 este:   Calea 13 Septembrie, nr. 137, bloc T1C, parter.

Va invit sa fiti prezente si voi vinerea viitoare, pe 6 mai 2016, deoarece vom putea sa ne bucuram atunci si de o multime de promotii atractive, oferite cu prilejul evenimentului de lansare al noului salon de beauty din cartierul nostru vanghelian
Chiar merita sa beneficiem de ele, pentru ca, precum se stie, in saloanele El Studio se folosesc doar produse profesionale de top, indiferent ca vorbim de frizerie, coafor, cosmetica, masaj sau servicii de manichiura si pedichiura. 
Personalul ce lucreaza in saloanele lor de infrumusetare este mereu la curent cu ceea ce apare nou in materie de articole de beauty, participand la seminariile organizate de partenerii lor consacrati precum: Wella, Nioxin, Londa, Moroccanoil, OPI s.a.m.d.
Cu ocazia deschiderii noului salon EL STUDIO 13 SEPTEMBRIE, am aflat ca se vor oferi 100 de pachete de infrumusetare care au o reducere de 30%! 

Rezervarile pentru acestea se fac in perioada 6 mai - 30 iulie 2016, de aceea ar fi bine sa ne grabim sa prindem si noi cate unul dintre ele, dupa ce se da startul acestor promotii vinerea viitoare.
Preturile sunt extrem de convenabile, dupa cum veti putea vedea voi singure, pe site-ul el-studio.ro, asa incat chiar ar fi pacat sa nu profitam de oportunitatea aceasta, de a fi mai frumoase cu un buget redus.
Economiile facute in acest mod vor fi tocmai bune pentru a ne cumpara niste hainute noi, la moda, care sa ne completeze noul stil adus la lumina cu multa dibacie de catre personalul  EL STUDIO 13 SEPTEMBRIE, nu-i asa?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!