Programari cardiologie online la medici foarte buni. Tu stii pe ce platforma de servicii medicale le poti face?

Programari doctori Cardiologie Constanta se pot face acum si online de catre aceia care acceseaza platforma gratuita ConsultaClick.ro, ce activeaza nu doar in Romania, ci si in Brazilia, Portugalia si Spania. Stiati asta?
Pentru mine a fost o surpriza placuta, mai ales ca ii pot da o veste buna verisoarei mele Alina, care m-a intrebat aseara pe Facebook daca eu cred ca ar fi bine sa o aduca pe mama ei la Bucuresti saptamana ce vine, pentru un control medical aprofundat.
Matusa mea este o persoana in varsta, cu multiple probleme de sanatate, asa incat i-am spus ca mai bine sa faca o  P.C.C., adica o Programare Cardiologie Constanta, inainte de o a transporta in Capitala acum, in prag de Sarbatori de Pasti.
Toate bune si frumoase, doar ca Alina tocmai ce a sosit din in tara de la Roma, unde locuieste de cativa ani, asa ca nu prea stie cui sa se adreseze in materie de servicii medicale.  
Se gasesc pe ConsultaClick.ro informatii foarte utile despre doctori, clinici si spitale din intreaga tara, plus ca, mai important decat orice, se pot face programari online, chiar si programari cardiologie Constanta.
Cu totii am avut o strangere de inima cand a trebuit sa incercam sa facem o programare medicala in mod direct la o unitate medicala, jos, "la receptie", ori telefonic, de acasa.
Persoana ce se ocupa de programari de multe ori discuta cu tine pe un ton acru, asteptand chiar si o "mica atentie", pentru ca sa iti gaseasca loc pe agenda unui medic mai bun. Evident, nici macar nu poti sa stabilesti tu mereu ziua si ora care sa iti convina, trebuie sa te conformezi ori sa renunti, daca nu esti liber cand ti se spune cu glas rastit de care "domnisoara de la receptie".
De aceea, mi se pare mult mai civilizat, mai simplu si mai elegant, sa faci aceasta programare direct pe un website precum consultaclick.ro si sa te sune de la clinica dupa aceea, pentru confirmare, decat sa te rogi tu de ei.
Asadar, am intrat pe platforma de servicii medicale, am filtrat rezultatele dupa cuvintele: cardiologie, Constanta, asigurare/CNASS, pret si evaluari si am primit imediat o lista intreaga cu medici cardiologi constanteni.
L-am ales pe cel mai bun, dupa aprecierile pacientilor, adica pe domnul dr.Maxim Razvan, medic primar cardiologie, de la Centrul Medical Vital - Tomis 2, cu sediul in str. Mircea cel Batran nr.142. O consultatie preliminara la dansul costa 100 de lei. Un pret rezonabil, consider eu. Cam cat trebuie sa dai ciubuc la o clinica de stat din Bucuresti, nu-i asa?


Exista si o pagina speciala pe platforma medicala ConsultaClick de unde am aflat ca Vital ofera servicii medicale ambulatorii la standarde foarte inalte.
In plus, acest centru medical este extrem de modern, pacientii simtindu-se acolo ca intr-o clinica din Vest.



Asadar, i-am spus Alinei azi sa ii faca mamei sale (matusa mea) o programare cardiologie Constanta pe portal, la doctorul Maxim Razvan, iar de-abia mai apoi, daca este nevoie, sa o aduca sa o vada si un specialist din Bucuresti. Poate se rezolva problema ei acolo, pe plan local.

Daca si voi aveti nevoie de P.C.C.-uri, adica de Programari Cardiologie Constanta, nu ezitati sa le faceti online, pe platforma ConsultaClick!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!