Am gasit o solutie minune pentru scos petele de pe canapele. Afla care este!

Curatenie si iar curatenie
Zau ca m-am saturat pana peste cap sa tot deretic prin casa, mai ales pe caldura asta infernala.

Cred ca nu este ceva mai ingrozitor decat sa dai cu aspiratorul cand afara sunt aproape 40 de grade Celsius la umbra sau, mai rau, cand trebuie sa calci rufele.

Chiar daca aspiratorul este unul performant, chiar daca folosesc o statie de calcat supermoderna cu aburi, nu un fier din acela ca de pe vremea bunicii, tot este un calvar.

Mi-as dori sa ma bucur asa cum se cuvine de zilele de vacanta, nu sa joc rolul gospodinei care este obsedata de curatenie in asa masura incat sta cu carpa de sters praful la cingatoare, la fel cum un serif din Vestul Salbatic isi tinea la indemana pistolul din dotare pe vremuri.

Unde mai pui ca nici nu se pastreaza prea mult curatenia asta atat de greu castigata. Pentru ca da, a face curatenie luna in casa este, din punctul meu de vedere o operatiune de razboi de gherila, in adevaratul sens al cuvantului.

O urmarire continua a particulelor de praf, a firelor de par piedute de Veselici, catelul nostru caniche, a pufului si fulgilor pe care Cippolino - perusul casei, ii tot smulge in ultimele zile de caldura, desi are suficienta apa in albiuta speciala pentru papagali, plus ca il mai bagam si noi macar o data pe zi direct sub robinetul de la chiuveta din baie, pentru o baie adevarata, "gen cascada".

De Stefanut ce sa mai zic, face si el boroboata dupa boroboata, ultima dintre ele fiind varsarea paharului de suc pe canapeaua relativ noua din sufragerie. Am cumparat piesa asta de mobilier de Craciun, asa ca de-abia ce a implinit jumatate de an.

Acum, ce e drept, Veselici are si el partea lui de vina, pentru ca i-a sarit in brate lui Stefanut, cerand si el un pic din bautura racoritoare si dulce, de la tanarul lui stapan.

Pana la urma a lins catelul nostru sucul de pe canapeaua cu fata textila, dupa ce s-a rasturnat paharul cu pricina, dar o mare pata lipicioasa a ramas amintire a peripetiei pe frumoasa noastra piesa de mobilier.

Am incercat eu si cu Vlad sa o inlaturam cu diverse solutii cumparate de la supermarket, ba chiar am folosit si leacuri babesti de scos petele de suc gasite prin almanahurile vechi din  bibloteca sau pe forumurile de profil de pe net, dar degeaba.

Sucul acela natural chiar s-a dovedit indaratnic si nu s-a lasat dus, indiferent cat ne-am rugat noi de el mai cu vorbe bune, mai cu solutii chimicale minune. Fiasco total!

Ca ultima solutie am incercat si varianta "viva clean", de care aflasem de la o vecina, ce tocmai apelase la firma cu acest nume, pentru ca sa scape de petele ramase pe fotoliille din casa dupa ce o echipa de meseriasi ii zugravise apartamentul prin aprilie.

Am sunat la numarul  +4 0721.409.502, gasit pe site-ul  lor de prezentare, iar in cel mai scurt timp o echipa de speriat petele de pe canapele s-a si prezentat la noi acasa.

Cu maxim profesionalism , folosind o metoda de spalare si igienizare unica (metoda viva clean, desigur!) au reusit sa alunge definitiv pata de suc buclucasa, ba chiar sa si igienizeze canapeaua cu pricina.

Cu aceasta ocazie am aflat si noi faptul ca o canapea trebuie spalata/curatata macar o data la sase luni, pentru a elimina acarienii, microbii si petele.

In plus, m-am interesat si de preturile lor referitoare la serviciile de curatenie generala la domiciliu si, ce sa vezi, nu sunt deloc de speriat. Se poate face chiar un abonament pentru dereticat saptamanal sau, pur si simplu, se poate apela la ei pentru servicii de curatenie ocazionala.

Eu zic ca un tarif de 420+TVA pentru asemenea corvoada cum este curatenia chiar merita.

Nu de alta, dar TIMPUL reprezinta cea mai importanta resursa pe care un om o are si, ce sa vezi, este o resursa limitata. Tocmai din acest motiv trebuie utilizat cu multa intelepciune. Nu stiu cum ganditi voi, dar eu prefer sa castig bani muncind chiar si acasa sau sa ma distrez cu familia si prietenii, in loc sa tot fac curatenie prin odai. Mai bine sa ii las pe aceia ce se pricep sa se ocupe de asta cu eficienta maxima. Pur si simplu este vorba de diviziunea muncii.

Daca si voi ganditi ca mine, va invit sa vizitati site-ul vivaclean.ro si sa vedeti in detaliu acolo despre ce este vorba.

Iar apoi, dupa ce veti beneficia, asemeni membrilor familiei mele, de serviciile lor de curatenie, probabil o sa strigati asemeni noua: "VIVA  CLEAN!!!"



Un comentariu:

  1. Fain articol!O alternativa mai delicata pentru reclamele care ne agreseaza zilnic.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!