Modernizeaza-ti baia din apartament comandand online articolele de care ai nevoie. Afla unde le gasesti!

In urma cu o luna, vecinii mei de la un etaj superior au uitat apa deschisa cand au plecat de acasa si, uite asa, au reusit performanta deosebita ca sa inunde baile de la 2 apartamente aflate la nivelele inferioare ale blocului nostru.

Din nefericire, una dintre acestea a fost a mea, iar in urma acestui incident a trebuit sa refac tavanul din fonduri proprii, pentru ca, oricum, faptasii nu au catadicsit sa contribuie cu nimic la zugraveala.

Dar din orice intamplare nefericita poti sa alegi si o parte buna, stiti voi, povestea aceea cu simbolurile Yin si Yang.

Uite asa am decis ca a sosit vreme unei modernizari de substanta a baii locuintei mele si, dupa ce am schimbat bateriile la cada si la chiuveta, am inlocuit, gresia si faianta cu placi extrem de rezistente, de calitate superioara, intr-o culoare la moda, iar acum acest spatiu arata super, ca in revistele straine.

A durat vreo doua saptamani toata povestea asta, a trebuit, asa cum va imaginati probabil, ca sa ii supraveghez strict pe muncitorii ce au efectuat lucrarile la instalatiile sanitare, dar  si pe faiantari. Nu a fost simplu, insa, in final, a iesit un lucru de calitate, de care si eu si Vlad suntem tare mandri.

Am uitat sa va spun ca am inlocuit pana si vasul de WC si chiuveta, pentru ca, de cand ne-am mutat in acest bloc, nu ne incumetasem sa purcedem la aceasta operatiune.

A costat ceva banuti, dar mult mai putini decat ne-am fi asteptat, deoarece am comandat toate produsele de care am avut nevoie din shop-ul depozit-online.ro, adica direct pe net.

Totusi, in urma cu vreo 3 zile, cum stateam noi doi asa, eu si Vladut, admirand noua fata a baii proaspat modernizate, ne-am dat seama ca lipseste parca ceva. "O piesa noua de mobilier baie!", am exclamat la unison

Si uite asa am reintrat iute in magazinul virtual de care va povesteam, Depozit-online.ro,  si ne-am ales de acolo un dulap inalt Roma Bordeaux Sanotechnik tare frumos.


articole sanitare


Unde mai pui ca l-am gasit si la promotie, la doar 1.624,5 lei!

La dimensiunile lui, de  35x170x35 cm, s-a potrivit perfect.

Si uite asa, intr-o perioada scurta de timp am ajuns sa ne refacem baia apartamentului in profunzime, iar acum arata precum in telenovelele din America de Sud.

Va recomand si voua, daca vreti ca in vara asta sa faceti imbunatatiri in locuinta voastra, sa intrati pe website-ul depozit-online.ro, pentru ca veti gasi acolo articole de calitate superioara, la cele mai bune preturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!