Seif metalic cu cifru electronic - un dar aducator de prosperitate financiara!

Peste cateva zile, cel mai bun prieten al meu implineste o frumoasa varsta si m-am gandit sa ii fac un cadou la care sigur nu s-ar fi asteptat niciodata: un seif cu cifru electronic.


seifuri metalice de valori


Asta pentru ca tocmai s-a angajat intr-o firma de top si acum viseaza deja ca urce rapid in organigrama, pentru ca, precum va imaginati,  vrea recunoastere profesionala dar si un salariu cat mai mare.

Iar cum nu prea are incredere in banci, probabil va face investitii. Inclusiv in bijuterii si titluri de valoare. Si unde ar putea sa le pastreze cel mai bine, daca nu intr-un seif smecher, asa, precum vedem in filme?

Am gasit unul foarte potrivit pentru el si la un pret mai mult decat accesibil pentru mine, pe internet, pe site-ul depozit-online.ro, la sectiunea articole de feronerie.

Cu niste dimensiuni de doar 350x250x250 mm, poate sa fie amplasat discret, in orice incapere a locuintei sale din Bragadiru.

Are chei de siguranta si functioneaza cu 4 baterii de 1,5V, de tip AA.

Cum l-am vazut in magazinul online de care v-am zis mai sus, am stiut ca este ideal pentru amicul meu corporatist.

Arata asa, intr-un mare fel, precum in filmele politiste, foarte modern, cu manerul sau rotund de actionare a usii, cu ledurile indicatoare (in culorile galben, rosu si verde), cu panoul de taste smart.

Acest seif metalic are, asa cum am mentionat, si doua chei de siguranta, foarte bune daca proprietarul lui uita codul pe care singur si l-a ales. 

La depozit-online.ro il pot comanda la un pret excelent, de doar 249,17 lei cu TVA si il voi primi rapid, in 2-3 zile, asa incat il voi avea inainte de petrecerea aniversara.

O sa fie incantat de asemenea dar neobisnuit, sunt convinsa!

Daca si voi vreti sa faceti unei persoane dragi, la aniversare, un cadou mai altfel, un asemenea seif este o varianta pe care ar trebui sa o luati in calcul.

Un asemenea obiect poate sa fie si un indemn la economisire, un magnet pentru a atrage prosperitatea financiara in viata aceluia sau aceleia ce il va primi.





Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!